Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem zavarja amit csinálok?
4éve vagyunk együtt van gyerekünk is, 2 éves.
Egy időben sokat veszekedtünk, de mostmár nem. Rájöttem hogy azért nem mert mindent rám hagy. Eddig zavarta, ha mondjuk a szabad napomon focizni megyünk a haverokkal, nem pedig velük vagyok, most meg már azt mondja hogy menjek nyugodtan, nem szól érte semmit.
Szex ugyanúgy van. Régebben sokat bújt, amit én nem nagyon szerettem, de mostmár azt se csinálja. Kedves velem nincs semmi probléma, csak úgy érzem már nem zavarja, ha nem foglalkozok vele :( szeretem őt, remélem ez nem valami szakításhoz vezető út.
De ez a beletörődés jele, konkrétan a szakításhoz is vezethet.
Ezt onnan tudom hogy nekem a feleségemmel volt sok problémám, nem volt képes semmilyen kompromisszumra. Ezt egy pár év után meguntam, és akkor már eldöntöttem magamban hogy ez ennyi volt mert úgysem lesz változás. Ebben az időszakban már leszartam, nem szóltam semmiért. Aztán elváltam.
De egyébként nem lehet tudni mi zajlik le benne, beszélj vele az a legjobb.
Igaz az sem jó ha mindig azt akarja hogy csak vele légy, kell az embernek egy kis kikapcsolódás, kis szabadság....na mindegy ez egy másik téma.
Én nem csak attól félnék, hogy ez a vége felé vezet a kapcsolatnak, hanem attól is, hogy van valakije.
Hidd el, ha egy nő nem kapja meg egy férfitól amit akar, mindig lesz egy másik, aki megadja neki szívesen.
Remélem, még végleg nem rontottad el, de mindenesetre nagyon nem jó jel, hogy már beletörődött a dolgokba...
Nalunk a kapcsolat fazisai:
1 Barcsak tobb idot tolthetnenk egyutt..
2 Hat menj,ha dolgod van.....
3 Kar, hogy hazajottel,jol el voltam egyedul is....
4 Szakitas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!