Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért nem zavarja amit csinálok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem zavarja amit csinálok?

Figyelt kérdés

4éve vagyunk együtt van gyerekünk is, 2 éves.

Egy időben sokat veszekedtünk, de mostmár nem. Rájöttem hogy azért nem mert mindent rám hagy. Eddig zavarta, ha mondjuk a szabad napomon focizni megyünk a haverokkal, nem pedig velük vagyok, most meg már azt mondja hogy menjek nyugodtan, nem szól érte semmit.

Szex ugyanúgy van. Régebben sokat bújt, amit én nem nagyon szerettem, de mostmár azt se csinálja. Kedves velem nincs semmi probléma, csak úgy érzem már nem zavarja, ha nem foglalkozok vele :( szeretem őt, remélem ez nem valami szakításhoz vezető út.

2016. okt. 7. 21:38
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

8as jol leirta.

nalam igy volt:

jo lenne tobb idot veled lenni

hm hat jol van menj nyugodtan a haverokkal

oke nem muszaj atjonni,bar mar megcsinaltam a vacsorat,de akkor csinalok mas programot,bemegyek a varosba

bulizz nyugodtan a haverokkal

szakitas

2016. okt. 8. 13:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

De, tudod, ha a másik könyzönyösen viselkedik veled, az azt jelenti, ő már elengedett érzelmileg. Felőle azt csinálsz, amit akarsz, lakótárssá váltatok.

Megpróbálhatod összekapni magad, de engem itt már nem érdekelt a párom teperése, inkább szakítottam.

2016. okt. 8. 17:57
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó szépen leírta.Az én lárom minden nő után megfordult,már nem érdekel.Bárcsak vinné már valaki!
2016. okt. 8. 19:51
 14/16 anonim ***** válasza:
*párom
2016. okt. 8. 19:51
 15/16 anonim ***** válasza:
Hát gratulálok. Valószínűleg már lesz.arja mit csinálsz, megunta a harcot. Meg tudom érteni.
2016. okt. 9. 15:35
 16/16 anonim ***** válasza:

Arra ő, vagy a megfigyelés tud válaszolni.

Ahogy írták, kb. felismerte, hogy rád nem nagyon számíthat. Nem bújik, mert beléd hiába kapaszkodna, nem tartod a felszínen.

Nyilván nem sikerült egyensúlyba tenni a haverokat és a családod.

A szeretet szó jelentését érdemes volna tanulmányozni, reménykedés helyett pedig megnézni, miben állhatsz mellé, a feladatai közül mit vehetsz ki a kezéből, hogy úgy érezze, mellette vagy. A helyzettől függően ez lehet elkésett, illetve a szalmaláng tartósságú próbálkozást elkezdeni sem érdemes.

2016. okt. 19. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!