Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátomat, ha ráérek és nem csinálok semmit?
amúgy egész héten dolgozom. a barátom szereti (elvárja?) ha házias vagyok, ő rendes/dolgos/szorgalmas ember.
nos: azt vettem észre, ha hétvégén sokáig alszom, vagy még délben is otthoni ki smelegítőben flangálok, szabályosan zavarja, és nem nézi jó szemmel.
egyszer egy ilyen nap, le kellett mennie maszekolni, addig megegyeztünk, hogy főzök addig, amikor muszáj volt ráírnom, hogy nem tudok menni vásárolni főzéshez valót, mert nincs nálam a lakáskulcs.
erre válaszolt, ha hazajön, akkor majd bevásárolunk, de addig találjak ki valamit, amit csinálok, ne legyek nála tétlenül!!!!félig viccesen, félig komolyan mondta.
és ezután hogy felhívott, azzal kezdte, mit csinálok!!
kérdem én: miért nem engedheti meg magának az ember a párja előtt, hogy lazítson, miért kell arra vigyáznom, hogy ne tűnjek naplopónak????????????
Mert ő apum típusú ember. Attól még szerethet de néha rémidegesítő lehet. Én nagyon szeretem apukámat, de néha az agyamra megy, de sosem cserélném le egy nyálas, csaló apára se.
Na mármost ha ez téged nagyon zavar, lehet ha a későbbiekben is probléma marad, ezért próbáld meg megbeszélni vele. Oké?:P
szerintem nem lehet vele megbeszélni ilyeneket, hogy ne zavarjon má' téged, ha én felkelés nélkül délig tévézek, vagy du 3-kor is mamuszban flangálok...
hogy fogadtassak el ilyeneket ? :)
köszi a tippet
csak ez mellett, azt kell elviselnem, hogy rossz szemmel néz, sőt volt, hogy még rokonság előtt attól zengett, hogy mindig ő főz, ami persze nem így van, de csak azt veszi észre amit ő csinál, tehát a "híremet" is rontja
de jövőhét végén kipróbálom már csak direkt is "mamuszozni" fogok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!