Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért zavarja a barátomat az, hogy azt csinálok, amit akarok?
Nem ismerlek, csak abból amit leírtál, de némileg tényleg arrogánsnak tűnsz.
"Ő jópofizik, meg haverkodik boldog boldogtalannal" - szerintem az, hogy valaki kedves és nem elutasító még nem jelenti azt, hogy "jópofizik". Ellenben te elég elutasítónak tűnsz. Ezen elgondolkodnék.
"Van egy kör, amin kívül nem vagyok hajlandó lépkedni" - ez mit jelent? Mert lehet kétértelmű és ha azt jelenti amire gondolok, akkor arrogáns vagy. Ha nem, akkor csak félénk? Ha azt jelenti, hogy "magasabb szintűnek" tartod magad embereknél simán ránézésre és ezért, AKKOR vagy csak igazán öntelt. Ha viszont csak nem osztod meg minden gondolatod idegenekkel, azzal nincs semmi baj egyáltalán.
"Önálló és független nő vagyok." - Önálló ok, de függetlennek hogy nevezheted magad, ha kapcsolatban vagy? Az pedig elég baj, ha az ember a saját párjának sem akar megfelelni, legyen akár férfi, akár nő.
Bocs, de akárhogy nézem, arrogánsnak érezlek. Amúgy nem te vagy az első ilyen ember, akivel "találkozom", a saját családomban is van ilyen és szerintem az ostoba, felfuvalkodott gondolkodás. Nyugodtan lehet lepontozni, de ez a véleményem.
22/F
Nem vészes, én is ilyen vagyok. Nyilván nem ismerlek, de jól tetted, hogy nem tűröd, hogy mások cseszegessenek! :)
26F
Így máris tisztább. Akkor viszont kicsit hozzám hasonlítasz.
Hát figyelj... ha EZ zavarja, az úgy hiszem már kevésbé fogadható el. Úgy értem, ha magamból indulok ki, ez az alapvető természetem része - nem igazán tudok, vagy akarok változtatni rajta. Ha nem fogad így el téged, akkor nem olyannak szeret amilyen vagy, hanem meg akar változtatni. Azt hiszem. Ennek tükrében, a te dolgod, hogy mit teszel vele, de nem jósolok fényes jövőt. Nem tudom, hogy egyébként milyen jól jöttök ki egymással, ezért írom: nem tudom. De azért megmondanám neki, hogy vagy fogadjon el ezzel együtt, vagy ne, de megváltoztatni ebben ne akarjon, mert ez nem rossz szokás, hanem a természeted része.
SZERINTEM.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!