Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a barátomat. és nem tudom mit akarok. Mi legyen?! Ne oltsatok légyszi
Lassan egy hónapja hogy együtt vagyok a barátommal és megcsaltam...
Elkezdtem találkozgatni egy másik pasival és annyira szimpatikus volt hogy újra és újra találkozni akartam vele...és hát lefeküdtünk.
Most viszont úgyérzem nem tudok dönteni,és a barátomat sajnálom mert annyira rendes velem én viszont megcsalom..
Ilyenkor mi van? Mit tegyek?! Elmondjam a barátomnak vagy tartsam titokban?! A másikkal is olyan jól érzem magam és fogalmam sincs mit tegyek kivel legyek..
Lehet gyerekes vagyok de most ezt jól megcsináltam magamnak..
Ne oltsatok légyszi hanem segitsetek..
18/L
Na, ezért nem bízom én a saját barátnőmben.
Rendes veled, és megcsalod? Basszus ha szereted nem kell más, nem csalod meg, ennyi. Mondd el neki, ha úgy hozza a sors szakítsatok. Jobb, ha tőled tudja meg, mint mástól, és minél hamarabb mondd el neki! Te voltál a hülye, te csaltad meg őt, hagyd, hogy hagy döntsön ő!
Rendes veled, akkor miért csináltál ilyet? Szereted? Kötve hiszem :) Igen, mondd el a barátodnak, és a másik srácnak is. Úgy vélem, mindenki megérdemli az őszinteséget, fölösleges eltitkolni, minden kiderül egyszer.
Azt tanácsolom, hogy miután elmondtad szakíts vele, hidd el jobb lesz neki nélküled(bocsi a kifejezésért) :)
Már bocsi, de nem értem miért csinálnak ilyet az emberek, le tudnád írni, miért csináltad ezt a barátoddal? :)
Nos én azt mondom h másik palival közöld h stop.... ő am tudja h neked van pasid?
Az új jelölttel fejezd be a dolgot...akármennyire jo....és nagyon gondolkozz el magadban h mit tettél..
Ha meg rájöttél h a barátodat nem szereted...akk ne hülyítsd őt!
a válasz az hogy egy r ibanc vagy
szerelemből kéne összejönni valakivel és utána nem félredugni
én ha az egyetlen szerelmemet megcsalnám,én megölném magam!Jobban fájna nekem mint neki.,Soha az életbe nem csalom meg őt mert nagyon szeretem!Nem érdemli meg és nekem nem is kell más!!
Te nem szereted a pasidat ezért megcsalod,hagyd ott mert egyálltalán nem te vagy a nekivaló.Ez undorító!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!