Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bátyám egy 20 évvel idősebb asszonnyal ált össze, normális szerintetek?
14 éve költözött el tőlünk és az elme károsult sokáig nem jelentkezett át és minden levele hozzánk jött.
Teltek az évek és mindig egyedül jött haza az ünnepekre,
amíg Pesten lakott volt egyszer egy nagyon helyes barátnője aki korabeli volt, de vége lett.
Aztán hip-hop összekerült ezzel a vén döggel.. és elkötözködött Győr környékére, mert
Pesten nem győzte fizetni az albérletet címszó alatt, de a nő családja ott él szóval... azért ment oda lakni.
Évente hazajött a vén dög előtt, aztán, 2 és 4 évig nem járt haza
hol karikagyűrűvel az ujján, hol nélküle.
Anyámnak elege lett és a család egyik jó rendőr barátja meg utánanézet és élettársi kapcsolatba volt bejelentve egy több gyerekes anyával.
Aztán jött egyszer egy papír, hogy lakást vásároltak hitelre ezzel a qrvával, na akkor Apám és Anyám nagyon ideges lett.
De végig tagadta... de mi tudjuk.
A bátyám 35 az asszony akivel él 55 éves. Van 2 vagy 3 gyereke aki annyi idős mint tesóm.
Roppant kellemetlen, mert tesóm mindig jól nézett ki és sok barátnője volt és felfoghatatlan, hogy behálózta ez a csúnya rib...
A gáz az egészben, hogy sokan kérdezték az évek alatt miért nem jár haza és miért mindig egyedül látják ha itthon van.
Az utóbbi években, azt mondta minek jöjjön haza itt nem változik semmi, itt nincs semmi egy nagyvároshoz képest.
Minek menjen haza, ha ekkora xarkavarók vagytok? Meg minek mutassa be otthon a párját, ha úgyse fogadjátok el, és csak mocskolódás lesz?
Ez a ti hibátok teljes mértékben.
Megdöbbent ahogy írsz erről. Elhiszem,hogy indulat van Benned, na de vén dögnek nevezni a testvéred élettársát?Akit nem is ismersz,csak a kora alapján ítéled meg.
Persze, manapság sem elfogadott az egyre gyakoribb korkülönbséges kapcsolat, de létezik, és van aki ebben találja meg a boldogságát.
A Bátyádat vélhetőleg nem kényszerítette ez a nő arra,hogy Vele legyen, önként tette ezt. Akkor meg el kellene fogadnotok.
Inkább tudomásul veszitek,hogy nem jön haza, de akkor sem próbáljátok megismerni a családját....
Hitelt vettek fel..na és?Irod,hogy a Bátyád albérletben élt, miért annyira iszonyatosan nagy dolog ez?
Én a helyetekben nem ítélkeznék addig, amíg nem ismeritek meg az élettársat és nem látjátok,hogy valóban boldogok-e ebben a kapcsolatban.
Nagyon sok a válás, az is lehet,hogy ennyi idősen már korban Hozzáillő lányt is elváltként, gyerekkel találna magának.
A stilusod alapján, elég sűrűn jár haza. Én egyszer sem közelitenélek meg benneteket.
Nekem elég volt egyszer mondani, miért őt választottam, mikor lenne sokkal jobb parti is. Onnantól én nem mentem haza.
Nem jár haza, nem zaklat titeket, nem éget titeket. Kilépett a családból pontosan azért, mert tudja, hogy nem fogadjátok el őt olyannak, amilyen. Örüljetek neki!
Bár azt a nyomoronc átjelentkezést tényleg megcsinálhatná végre... kb 15 perc a kormányablakban.
Kedves Kérdező!
"Szégyent, megvetést hozott a családra és felfoghatatlan ebben liberális moslék világban, hogy szerintetek ez normális." Te félre értetted a hozzászólásokat! Azt írták, hogy semmi közöd a bátyád döntéséhez. Felnőtt ember, és nem a középkorban élünk (bár benned egy időutazó veszett el! A huszonegyedik században hogy tudsz túlélni evvel a tizenhetedik századi mentalitással, áruld el!). Ő nem ítél meg titeket, te nem ítéled meg őt -na, ez (lenne) a normális. Gondolom, nem vagytok keresztények, vagy csak a szátok az, a szívetek nem. H te és a maradék család miért érez szégyent és megvetést, nos, ennek érdemes lenne utána járni. Most már egész jó családterapeuták vannak. Szerintem kezeltetned kellene magad (remélem, édesapádban és édesanyádban több bölcsesség van).
Más, számodra ismeretlen embert is prostituáltnak hívsz a háta mögött? Kész vagy a becsületsértési perre?
Apropó, feljogosított valaki a levéltitok megsértésére, vagy önszántatokból csináltátok?
Más emberekkel való viszonyodban is ilyen "felkészült" és "jóindulatú" megmondóember vagy, egy helyi önkéntes mérvadó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!