Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 30 évvel idősebb férfivel "élem ki a vágyaim". Meddig lehet ezt csinálni? Van benne valakinek tapasztalata? Mennyire normális, hogy ennyivel idősebb férfihoz vonzódom?
Én 27N, Ő 57F.
Nekem is van párom és gyerekem, neki is. (Sőt neki már unoka is, aki idősebb a lányomnál.)
Nem akarja felrúgni az eddigi életét egyikünk se, de irtó jó vele a szex. Emellett figyelmes, kedves, lovagias stb. Jó vele lenni...
Tudom, hogy nem helyes, de annyira a bűvkörében tart, hogy nem bírok elszakadni Tőle, pedig szerettem volna. De nem megy egyszerűen. Meglátom, hozzám ér vagy ha csak rágondolok az együtt töltött percekre rögtön "felforr a vérem" és oda az elhatározásom.
Kedvelem mint embert, de nem vagyok belé szerelmes. Viszont mint férfi szexuálisan őrülten vonz.
És tudom, hogy ez "nem normális".
Van ennek a kapcsolatnak így értelme?
Mit tegyek, hogy ne vonzódjak hozzá?
Zavar, hogy egy ilyen idős férfi ekkora hatással van rám...
Tapasztalat, tanács, vélemény minden jöhet.
Természetesen nem azt vártad,hogy a gyakori oldalán bárki is helyeselni fogja a történetedet, ami valóban nem épp' erkölcsös.
Ha jól érzed magad Vele, úgy,ahogy előttem is írják, teljes titokban tartva folytasd, amíg jól érzitek magatokat együtt. Ne keresd a miértet.
A legidősebb 35 évvel volt több nálam.
Jó volt vele a szex. Aztán kiderült, hogy gerinctelen görény, és már nem tudtam férfiként nézni rá.
A korkülönbség sem normális (harminc év azért durva), az viszont, hogy mindkettőtök csalja a párját úgy, hogy gyerekeitek is vannak, az mindennek a legalja. Hogy tudsz te így tükörbe nézni? Persze a kifogások megvannak, lovagias, meg a tenyerén hordoz, ja... Ha téged ennyivel meg lehet venni, szánalmas vagy. Remélem, a gyerekeidet nem hasonló erkölcsök szerint neveled, mint amik mentén élsz, már ha lehet az esetedben erkölcsökről beszélni...
Döbbenet, hogy mennyi önző, primitív, önuralomra képtelen ösztönlény van a világon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!