Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A bátyám egy 20 évvel idősebb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bátyám egy 20 évvel idősebb asszonnyal ált össze, normális szerintetek?

Figyelt kérdés

14 éve költözött el tőlünk és az elme károsult sokáig nem jelentkezett át és minden levele hozzánk jött.

Teltek az évek és mindig egyedül jött haza az ünnepekre,

amíg Pesten lakott volt egyszer egy nagyon helyes barátnője aki korabeli volt, de vége lett.

Aztán hip-hop összekerült ezzel a vén döggel.. és elkötözködött Győr környékére, mert

Pesten nem győzte fizetni az albérletet címszó alatt, de a nő családja ott él szóval... azért ment oda lakni.

Évente hazajött a vén dög előtt, aztán, 2 és 4 évig nem járt haza

hol karikagyűrűvel az ujján, hol nélküle.

Anyámnak elege lett és a család egyik jó rendőr barátja meg utánanézet és élettársi kapcsolatba volt bejelentve egy több gyerekes anyával.

Aztán jött egyszer egy papír, hogy lakást vásároltak hitelre ezzel a qrvával, na akkor Apám és Anyám nagyon ideges lett.

De végig tagadta... de mi tudjuk.

A bátyám 35 az asszony akivel él 55 éves. Van 2 vagy 3 gyereke aki annyi idős mint tesóm.

Roppant kellemetlen, mert tesóm mindig jól nézett ki és sok barátnője volt és felfoghatatlan, hogy behálózta ez a csúnya rib...

A gáz az egészben, hogy sokan kérdezték az évek alatt miért nem jár haza és miért mindig egyedül látják ha itthon van.

Az utóbbi években, azt mondta minek jöjjön haza itt nem változik semmi, itt nincs semmi egy nagyvároshoz képest.

2019. jan. 1. 10:55
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
74%
Én inkább titeket szégyelnélek...
2019. jan. 1. 12:11
 12/20 anonim ***** válasza:
68%

Pont annyira normális,mint mikor egy 35 éves nő van együtt egy 55 éves vén döggel.

Nem értem miért hozott szégyent és megvetést a családra a bátyád,de nem is kell nekem mindent értenem :D

2019. jan. 1. 12:16
 13/20 anonim ***** válasza:
84%
Még hogy Ő hozott szégyent rátok?! Az a szégyen, ahogy te vélekedsz róla és a párjáról csak azért, mert olyan döntést hozott, amivel te nem értesz egyet!
2019. jan. 1. 12:30
 14/20 anonim ***** válasza:
61%

Mindenki úgy teszi tönkre az életét, ahogy akarja.

Te semmit sem tehetsz, ne foglalkozz vele.

2019. jan. 1. 13:04
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Csodálkozol ha nem akar már hazamenni? Elhiheted az a ,,csúnya ribi" sokkal jobban szereti,mint ti valaha azt tettétek
2019. jan. 1. 13:27
 16/20 anonim ***** válasza:
97%

:D

Gondolom a te konzervatív felfogásodat az nem zavarná, ha fel lennének cserélve a nemek. Gondolom azt még természetesnek is tartanád.

Plusz ez a "szégyent hozott a családra" duma már a középkorban sem volt menő.

2019. jan. 1. 13:35
 17/20 anonim ***** válasza:
21%

Vén dög xD

Öcsém sem normális, csak ott még fiatal (26) és negyvenes nőket kur.

Szóval remélem idáig nem jut el, mint a te tesód. Én is szégyellem, hogy ezt műveli, kis városban élünk, tudja mindenki. Sajnos nem fog ránk hallgatni, ahogy a te tesód sem rátok. Ilyenkor a férfi teljes szemellenzővel él, hiába szülő /testvér mondja az igét, úgyse hallgat rátok, ti vagytok a rossz az ő szemében. Előbb utóbb vége lesz ám. Én hagynám, és kivárnám a végét. Hidd el, max egy év...

2019. jan. 1. 14:21
 18/20 anonim ***** válasza:
28%
Sok idióta nő elhiszi, hogy ez őszinte szerelem. Pont annyira, mint a Vajna házaspáré.
2019. jan. 1. 15:20
 19/20 anonim ***** válasza:
73%

Miért van az, hogy fordítva ez senkit sem zavarna? Egyáltalán miért zavar? Mert nem valami huszonéves fruskát vett el, akinek minden vágya gyerekeket potyogtatni? Mi a szégyen abban, hogy azzal él együtt, akit szeret? Én egy életre megszakítanám a helyében veletek a kapcsolatot, erre mérget vehetsz. Senkinek sem kell magyarázkodnia azért, milyen párt választott és nincs joga senkinek sem számon kérni azt máson. Nem tartozik rád. Felbontogatod a leveleit? Nyomoztatsz utána? Én akkora balhét csinálnék ezért, hogy azt nem tennéd ki az ablakba. Utána tényleg lenne okod szégyenkezni...

Így maximum azt kell mondjam: irigy vagy, hogy boldog és valószínűleg azért szakította meg a kapcsolatot, mert ilyenek vagytok. Szánalmas.

2019. jan. 1. 19:36
 20/20 anonim ***** válasza:
52%
Ha annyira érdekelné a levelei, akkor 14 év alatt átjelentkezhetett volna oda, ahol lakik. Érdekes, sz én leveleim nem az anyámékhoz mennek.
2019. jan. 1. 19:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!