Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha az idősebb férfiak vonazanak?
Most nem a szüleim korabeliekre gondolok csak olyan kb. Maximum 10 évvel idősebbek . Nincs semmiféle apakomplekszusom, normális családban nevelkedtem . Én arra gondolok, hogy az miatt lehet , mert a korombeliek vagy nagyon éretlenek vagy nagyon kevés a normális, én viszont elég érett gondolkodásúnak tartom magam. Nyugtassatok meg, hogy ez normális.
17/L
Normálisnak normális, de megnyugtatlak, nem valószínű, hogy érettebb vagy a korodnál. Egyszerűen mi férfiasabbak vagyunk már ennyi idősen, mint a korodbeli fiúcskák.
Én is az idősebb nőket szerettem mindig, a párom is idősebb nálam. De én nem tudnám elképzelni egy 17 éves kislánnyal sehogy sem. Mit tudnál nyújtani mégis egy párkapcsolatban? Nőnek még nem neveznélek, még iskolába jársz... a közös jövőnket nem építhetném rád... maximum szexen alapulhatna az egész, komolytalan.
(ne értsd félre a fogalmazást, nem Rád utal, hanem bármely korodbéli leányzóra)
27/F
Talalkozzunk :)
Nekem bejőnnek a fiatalabb lányok, de lehet azért, mert általában a normálisakat találom meg.. korombeliek meg hülyék, és sokan nem tudják , mit kezdjenek magukkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!