Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha idősebb nők vonzanak az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha idősebb nők vonzanak az egyenlő az anyakomplexussal?

Figyelt kérdés

2018. márc. 13. 17:30
 1/8 anonim ***** válasza:
nem.
2018. márc. 13. 17:35
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha csak ők, csak azért, mert idősebbek, akkor azért elgondolkodnék...

Amúgy nem

2018. márc. 13. 17:45
 3/8 A kérdező kommentje:
A saját korosztályom is vonzó külsőre valamennyire, de az érettebb nők külsőre és belsőre is vonzóbbak.
2018. márc. 13. 17:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem mindegy hány évvel idősebbek a nők. Pl. 10 évig még nem jelenti azt, hogy komplexusos lennél.
2018. márc. 13. 17:59
 5/8 A kérdező kommentje:
29 vagyok és 45-55 éves korosztály vonz, ami kicsit soknak tűnik, de ez van.
2018. márc. 13. 18:11
 6/8 anonim ***** válasza:
73%

Nem egyenlő.

Ne dőlj be azoknak, akik a komplexussal dobálóznak, az esetek többségében az embereknek fogalmuk sincs, mit is jelent a szó pszichológiai értelemben, viszont előszeretettel vágják hozzád, hogy bántsanak. (Komplexus esetében például nem működik a szex-hiszen ha tényleg a szülőt látod benne, nem tudsz lefeküdni vele)

Ráadásul a kor csak egy adat, nem is értem, egy korábbi válaszoló szerint hogy lehet, hogy 10 év különbség nem baj. Miért, 11 év már komplexust sejtet?!

Ha ők tetszenek, légy boldog, nincs ebben semmi sem, ne foglalkozz mások véleményével.

N

2018. márc. 13. 18:36
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem szó nincs ilyenről, legalábbis általánosságban nem mondható ez el.

Amit írsz elég nagy korkülönbség, nem tudom mit találsz vonzónak egy jóval idősebb nőben, akár külsőre, akár szellemi társként.

Nő vagyok, idősebb, nekem is bejönnek a fiatalabb pasik, volt is ilyen kapcsolatom, de meg sem fordult a fejemben,hogy akár a gyerekem is lehetne (mondjuk nem is lehetett)

Nem kérek privit, köszönöm, nem keresek ilyen kapcsolatot.

2018. márc. 13. 19:03
 8/8 opened paradise ***** válasza:
Akinek ilyen,vagy mondjuk apakomplexusa van,az lehet egy vele egyidőssel szemben is. Nem a kor számít ezekben,hanem az egymáshoz való viszony.
2018. márc. 13. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!