Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emmanuel Macron-nak miért van 24 évvel idősebb felesége?
Ez olyan WTF kategória nekem.
A nő miért akar egy olyannal járni, aki a fia lehetne?
Ráadásul nem is tud méltósággal megöregedni, öreg nő létére tiszta szoli meg minden fuj-fuj.
A csávó viszonylag nem is vészes, miért kell neki egy öreglány?
Nem értem én ezt.
# 2
Már vártam ezt a tipikus megmondóember választ XD
Hogy tartozna már rájuk, amikor közszereplők, politikusok? Ki van teregetve az életük, agyhalottak.
Egyébként már nem a kommunizmusban élünk, mindenki azzal foglalkozik, amivel akar. Demokrácia van.
Álljatok oda a bulvárlapok székháza elé, és sírjatok, hogy egész nap mások kapcsolatával foglalkoznak.
Macron nőt akart és nem kislányt. 25 vagyok, volt 30 feletti barátnőm. Nő volt. A korosztályomban még egy lányt sem láttam, aki a közelébe érhetett volna.
Amúgy Macronnál ez gyerekkorban alakult ki.
Őszintén: Tudsz egy érvet mondani, hogy miért ne egy idősebb nővel járjon egy férfi?
"Macron nőt akart és nem kislányt."
Mert a saját, 30-as, 40-es korosztálya kislány lenne? Vagy mi a rák? Ez nem nő, öregasszony már inkább. Gumit mondjuk már biztos nem kell húzni, az előny lehet.
"nőt akart és nem kislányt"
Nem is mondtam, hogy 13 évessel kéne járnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!