Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Emmanuel Macron-nak miért van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Emmanuel Macron-nak miért van 24 évvel idősebb felesége?

Figyelt kérdés

Ez olyan WTF kategória nekem.

A nő miért akar egy olyannal járni, aki a fia lehetne?

Ráadásul nem is tud méltósággal megöregedni, öreg nő létére tiszta szoli meg minden fuj-fuj.

A csávó viszonylag nem is vészes, miért kell neki egy öreglány?

Nem értem én ezt.

2018. febr. 26. 19:19
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
47%

#8: Ugye vágod, hogy nem tegnap vagy tegnapelőtt jöttek össze?

#9: Az a baj, hogy a környezetemben pl. a legtöbb 23 éves lány megragadt egy 13 éves lány szintjén.

2018. febr. 26. 20:03
 12/25 A kérdező kommentje:

# 11

Kamu. A 26 éves fiúk jó ha 16 éves lányok szintjén vannak. Lányok érettebbek. Nem kellesz a 20-on éves lányoknak, de ne találj ki ilyen hülyeséget.

2018. febr. 26. 20:11
 13/25 anonim ***** válasza:
47%

A lányok sem érettebbek, csak tőlük elvárják ezt.

Ha egy 26 éves 16 éves szinten van, akkor ne szavazzon, ne igyon, ne szexeljen, ne tanuljon orvosnak, stb.

2018. febr. 26. 20:17
 14/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vészes a nő,néznék én így ki 64 évesen.Az érthető hogy a nő miért akar fiatalabb férfival lenni,inkább a pali a fura,de ez legyen az ő gondjuk.
2018. febr. 26. 20:18
 15/25 anonim ***** válasza:

Tökre nem érdekel. Fétis vagy nem, vagy akármicsoda! Lehet a pénz miatt is vele...Felőlem 34 évvel idősebb is lehetne. :D Inkább idősebb nője legyen mint egy drogos, zülött, alkoholista stb fazon legyen. Mindenki azzal szórakozik vagy alakít kapcsolatot akvel csak akar.

Sok embernek vannak fura dolgai, beütései neki ez. Amúgy szerintem hírnév is sokat közrejátszik a dologban. Furcsának furcsa de betegesnek nem mondanám. A szerelem nemhiába kortalan :D

2018. febr. 26. 20:20
 16/25 anonim ***** válasza:
#12: Tudsz bármi okot arra, hogy miért lenne értelme hazudnom?
2018. febr. 26. 20:23
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

Ettől nagyobb problémád sosem legyen.

Neki az a nő tetszik, és ha boldogok együtt, legyenek.

Manapság már annyi minden van ami nem a szabályoknak, előírásoknak megfelelő, mégis működik.

minden második házasság válással végződik és bizonyára nem a korkülönbség a legfőbb válóok.

2018. febr. 26. 20:26
 18/25 anonim ***** válasza:
57%

A lányok max testileg érnek hamarabb, az agyuk tapasztalataim szerint pont ugyanott tart, mint a fiúknak.

2018. febr. 26. 20:26
 19/25 anonim ***** válasza:
82%

Ez csak annyira wtf, mint a pelyhes nunik apakomplexusa. Amúgy meg nem minden idősebb nő öreglány és nem minden idősebb férfi vénphasz.

Igaz, én sem tudnám elképzelni hogy nea magam korosztályával hetyegjek, de kinek mi. Van, aki egy vasútállomáshoz megy feleségül. Bármi megeshet.

2018. febr. 26. 20:41
 20/25 A kérdező kommentje:

Ja tényleg, 11 éve házasok.

Szóval egy 29 éves egy 53 évest vett el. Guszta!

2018. febr. 26. 20:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!