Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a 10-15 évvel idősebb pasik tetszenek?
Figyelt kérdés
21 éves vagyok, nincs apakomplexusom vagy ilyesmi, de egyszerűen a korombeliek annyira gyerekesek.
Ekkor sajnálom, hogy nem vagyok 5 évvel idősebb.
2018. jan. 14. 21:26
1/12 anonim válasza:
15 ev mar huzos lehet, de 8-10 evvel semmi problema nincs. En nem is tudnek mar 22-23 evesek kozott keresgelni.
2/12 anonim válasza:
Privát üzenetek egész hada 3, 2, 1...
3/12 anonim válasza:
Én is így vagyok Kérdező, de meg is válaszoltad a kérdésed.
5/12 anonim válasza:
Ez természetes. Mint ahogy az is, hogy 10 év múlva majd fel leszel háborodva, hogy a korodbeli férfiakra miért mennek rá a huszonéves éretlen csajok.
6/12 anonim válasza:
Nem mindegy ha egyszer hozzájuk vonzódsz...
N25
7/12 anonim válasza:
Attól, hogy meleg vagy, még lehet apakomplexusod.
8/12 anonim válasza:
10-15? Te nem vagy normális! Ez katasztrófa, gondold át alaposabban a dolgokat
Egy 37 éves férfi
9/12 A kérdező kommentje:
Ki írta, úristen???
Nő vagyok!
2018. jan. 14. 22:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!