Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól látom, hogy sok fiatal fiúnak tetszenek az idősebb nők is, csak velük nem mernek kezdeményezni?
Érdekes ez tényleg.
Én is tapasztalom, amit írsz kérdező.
39 éves vagyok, soha jobb formában nem voltam és tényleg tapadnak az ilyen 25-30 közötti férfiak (fiúk?).
Kezdeményezni is mernek, odajönnek, köszönnek, a többség már nem is az a suttyó, igénytelen "szia-mizu-tali" vonalon mozog, hanem bemutatkozik, elhív kávézni stb.
Ezeket az utcán tapasztalom és valahol bóknak veszem, örülök neki.
Ezzel együtt azért illúzióid ne legyenek, nyilván szexpartnert és nem feleséget keresnek :) és ha ápolt, csinos, igényes vagy, akkor ez tud vonzó lenni.
Nekem nem érdekesek az ilyen megkeresések, így nem is bátorítom ezeket, de ha te akarsz valamit ettől a korosztálytól, akkor nagyon nehéz dolgod nincs.
Egyszerűen csak mosolyogj vissza arra, aki tényleg ott legyeskedik körülötted vagy rád mosolyog- ebben mi nehézség van? Attól nem leszel kevésbé elegáns, ha egy köszönést fogadsz, egy mosolyra reagálsz, egy kérdésre felelsz, sőt.
Ennek az egésznek semmi köze nincs ahhoz, hogy anya vagy-e vagy sem (nekem kisgyerekem van, de én nő is vagyok, nemcsak és nem kizárólag valakinek az anyja!), nincs ez ráírva senkinek a homlokára!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!