Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy jóval idősebb nő, fiatal férfi párral?
Csak kíváncsiságból kérdezem. XD Mert hogy van ilyen. Akár sztároknál is.
Szóval ha jól kijönnek egymással és a férfi vonzódik hozzá, akkor szerintetek lehet bármi közöttük? (pl 25 éves férfi 45-50es korú nővel) Illetve merjen e kezdeményezni/közeledni hozzá, vagy teljesen kizárt, hogy esetleg viszonozza ezt az érzést a nő?
(légy szíves kort is írjatok)
Köszi a válaszaitokat!!!
2. Nem a megítélésükre vagyok kíváncsi:
Igaz félreérthetően írtam! Szóval pl valaki szeret egy nála 2X idősebb nőt akkor szerintetek merjen kezdeményezni/közeledni hozzá? Illetve lehet e közöttük igazi kapcsolat még ha nem is hosszú távra szólna.
Ha azt vesszük figyelembe a friss husis csajokat többnyire teljesen más hajtja mint az érettebb nőket. És mondjuk úgy hogy a mostani csajok nagy többsége semmire nem való. Sőt sokuk még szexben sem jó. Pedig annyira fényezik magukat. Ellentétben a normális, komolyabb idősebb kategóriával. Akik közül már jócskán akad szemrevaló és normális nő, aki mellesleg ért is valamihez és tud is valamit. XD
TISZTELET A KIVÉTELNEK!!!
De én is úgy látom, hogyha a két fél között megvan a szinkron akkor az nagy előny mindkét fél számára akár a nagy korkülönbség ellenére is. Igazából a sok nő közül akit ismerek az idősebbek/érettebbekkel érzem magam jól és ezekkel a nőkkel találom meg a közös témákat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!