Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hiányzik a régi életvitelem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiányzik a régi életvitelem?

Figyelt kérdés

Októberben megismerkedtem egy lánnyal. Nem ment zökkenőmentesen az ismerkedés, de összecsiszolódtunk.

Viszont kb 3 vagy 4 hete nála lakok, mondhatni. Viszont kezdem lelkileg nem jól érezni magamat, nagyon húz vissza a szívem ‘’haza’’. Hiányzik a régi megszokott életvitelem, mint amikor őt még nem ismertem.

Azt érzem, ha vele maradok le kell mondanom a régi életemről, ahol jól éreztem magamat, szabad voltam, oda mehettem és csinálhattam amit akartam. Van köztünk 14 év, ő az idősebb. Kijön hogy más az értékrendünk. Egyszerűen sokszor vagyok szomorú, vágyom haza.

Sokat szoktunk amúgy vitázni is. Tudom, érzem hogy ő nagyon de nagyon szeret, velem szeretné a jövőt, én ezt nem érzem, hogy a jövőt vele szeretném de nem akarom megbántani sem, elengedni sem tudom, mert nagyon ragaszkodom hozzá.

Valaha elmúlik ez az érzés, vagy jobb lenne ha inkább kijönnék ebből a kapcsolatból?

Vélemények?

#szabadság #korkülönbség #14 éves #honvágy #Vágyom haza #Régi életem
ma 01:38
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Hát ha ilyen sok szorongás kíséri a kapcsolatot, érdemes kilépni belőle. De előtte beszélj róla a pároddal, lehet találtok valami megoldást. Bár kétlem.

Azért még elég friss kapcsolat és neked már most hiányzik a régi életed...ez nem igazán azt jelenti, hogy boldog vagy a kapcsolatodban. Ahogy irtad is, csak ragaszkodsz hozzá

Megkerdezhetem a korotokat?

ma 02:21
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Így nem sok értelme van együtt lenni. Csak egymás idejét húzzátok.
ma 03:43
 3/8 anonim ***** válasza:
88%
Felesleges tovább erőltetni. Minél előbb szakítasz vele, annál jobb mindenkinek.
ma 06:24
 4/8 anonim ***** válasza:
86%

Ha már most igy erzel, mi lesz később?

Esetleg mondd meg hogy neked több szabadság kell, aztán meglatod mit reagál, vagy hogy az jó e neked.

Most még simán ki tudsz lépni, igazából semmi nem köt hozzá.

(Nekem már gyerekeim vannak, igy hiányzik a régi életem, a régi környezet, de ezzel már nem tudok mit tenni)

ma 07:35
 5/8 anonim válasza:
52%
Szia. Lány vagy? Hány éves vagy?.14?
ma 08:01
 6/8 anonim ***** válasza:
Felejtos.
ma 08:49
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
A megfelelő ember mellett, ugyanúgy szabadnak fogod érezni magad. A kapcsolat nem egyenlő azzal, hogy akkor neked már lőttek, nem csinálhatsz azt amit szeretnél. 3-4 hét meg nagyon rövid idő, ezen nem érdemes gondolkodni
ma 10:33
 8/8 anonim ***** válasza:
Azért annyit tegyünk hozzá, hogy valakivel összeköltözni, mindenképp egy nagy váltás az ember életében, elkerülhetetlenül jár valamennyi konflikussal és alkalmazkodással, természetes, hogy nem folytatódik minden ugyanúgy, mint korábban. Főleg ha nagyon megszoktad a korábbi életedet, nem megy zökkenőmentesen.
ma 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!