Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék régi dolgokat elengedni hogy ne menjen a párkapcsolat rovására?
Egy rossz időszak után elkezdtem kicsit mélyebben beleásni magam az önfejlesztésbe(?) Vagy nem is tudom hogy írjam
Jobban odafigyelek magamra és az érzéseimre hogy mit mért érzek.
Kicsi koromban sajnos sokat voltan egyedül hagyva, munka miatt.
Ezáltal kialakult bennem egy érzés hogy ha a munkát vagy másokat előtérbe helyezik helyettem.
A párom sokat dolgozik, tudon hogy a megélhetés miatt és hogy haladni szeretnénk és több dologra költeni. De sokszor van hogy nem beszélünk szinte egész nap, állandóan csörög a telefonja, munka után még mindig vállal más munkákat.
Emiatt úgy érzem hogy elhanyagol, ha én kérem meg valamire akkor több hét mire megcsinálja.
Ha megkérem hogy jöjjön el velem orvoshoz (ami szerencsére nem sokszor van) akkor bűntudatom van hogy miattam lassabban vagy nem úgy halad a munkával.
Sokat veszekedtunk emiatt mostanaba inkabb mar csak meghuzom magam es nem szolok inkabb nem is nagyon beszelek mert ugyis kijon es akkor o is rosszul erzi magat ideges lesz, feszult es nem tudja ugy elvegezni a munkajat mert zavarja hogy rosszul erzem magam.
Ezen szeretnek javitani hogy nekem se es neki se legyen rossz mert ez igy nem jo
Köszönöm ha tudsz segiteni
Ebbe felesleges a gyerekkorodat belevonni, mert a kapcsolatodban ezzel a problémával nincs összefüggésben. Kevésnek érzed az együtt töltött időt, ami természetes, hiszen ez másnak is kevés lenne. Vagy elfogadod ezt a helyzetet vagy keresel magadnak egy olyan társat, aki több időt tud rád szentelni, de akkor nagy valószínűséggel több időbe fog telni, hogy elérjétek anyagilag azt a célt, amit szeretnétek. Nagyon ritkán hangolódik össze minden, olyan nem lesz, hogy minden stimmel egy kapcsolatban.
Esetleg próbáld meg lekötni magad olyan dolgokkal, amik érdekelnek, addig sem azon pörögsz, hogy nem vagytok együtt.
Valahol ugy gondolom hogy amiket nem tanultam meg kezelni azok visszaternek az a eletembe addig amig nem fog menni.
Regen ezt nem tudtam kezelni, emiatt szerethetetlennek gondoltam magam es hogy nem is vagyok fontos. Ugyanezt erzem most is.
De ezek az en erzeseim es valojaban nincs igy tehat szeretve vagyok es fontos vagyok ahogyan kisebb koromban is az voltam csak hat valamit valamiért alapon ez most igy alakul.
De ezt megkellene magamban oldanom hogy ne erezzem ezt es tobb megertest vagy tamogatast mutassak a parom fele is mert emiatt sokszor tenyleg csunyan viselkedek.
Köszönöm szépen.
Jártam egy fél évig emiatt is kezdtem el ezzel jobban foglalkozni csak anyagilag kicsit megterhelő volt.
Mert tudom hogy szeret és leginkább értem/értünk tesz meg mindent.
Keresve sem találnék jobbat ebben biztos vagyok konkrétan ez a legnagyobb "hibája" és inkább megoldanám valahogy ezt a helyzetet minthogy eldobjam az egész kapcsolatot. Sokszor velem is nagyon nehéz
Akkor mi a problémád és a kérdésed?
"kialakult bennem egy érzés hogy ha a munkát vagy másokat előtérbe helyezik helyettem" - Tehát nem érzed magad fontosnak, és a kapcsolatban is magányosnak érzed magad.
Akkor mi értelme, hogy a másik többet dolgozzon a pézért? Mi a fontosabb?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!