Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyen szakítottatok/tudtátok elengedni az első szerelmeteket/párkapcsolatotokat? 8 éve vagyunk együtt,de már nem vagyok boldog mellette. Elengedni mégsem tudom, mert túlságosan ragaszkodom hozzá. Így meg szenvedek. N
Mit jelent, hogy nem vagy boldog mellette?
Ugye tudod, hogy a másik az nem a te boldogságfelelősöd?
Nem nagyon szabad megterhelni egy szerelmi kapcsolatot azzal, hogy tőle várod a boldogságot.
Én se engedem el. Bár én nem tudom kijelenteni azt, hogy ne lennék boldog. Inkább csak unalmas.
Szóval ja, neked mennie kéne a szakításnak, ha már boldogságodat is elveszi, mérgező a kapcsolat.
Szenvedsz, mert ha szakítasz akkor vissza kell költözni anyucihoz igaz ?
Onnan meg már te nem kellesz senkinek.
Tízből nyolc a lakhatás miatt él olyannal,akivel ki nem állhatják egymást.Munkatársaim között is, tágabb családban is van ilyen.
Gondolj bele, hogy meg csak 7 evet csesztel el, de ha maradsz, ez konnyen lehet a duplaja is. Nem hiszem el, hogy ez valakinek nem eleg ok a szakitasra.
Az elso kapcsolatom 4 evig tartott, a srac dobott engem, mert masokkal is ismerkedni akart. Kb 2-3 hetre ra mar uj baratnoje volt, nehezen viseltem nagyon. Persze velem kozben folyamatosan beszelt telefonon :D aztan kb egy 1-2 honap utan tulleptem rajta, o azota is valtogatja a baratnoit evente (mert meg mindig ismerkedni akar), en meg mar 3 eve boldog kapcsolatban vagyok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!