Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mennyire könnyen szakítottatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire könnyen szakítottatok/tudtátok elengedni az első szerelmeteket/párkapcsolatotokat? 8 éve vagyunk együtt,de már nem vagyok boldog mellette. Elengedni mégsem tudom, mert túlságosan ragaszkodom hozzá. Így meg szenvedek. N

Figyelt kérdés
aug. 11. 23:28
 1/8 anonim ***** válasza:
20%

Mit jelent, hogy nem vagy boldog mellette?

Ugye tudod, hogy a másik az nem a te boldogságfelelősöd?

Nem nagyon szabad megterhelni egy szerelmi kapcsolatot azzal, hogy tőle várod a boldogságot.

aug. 11. 23:39
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Én se engedem el. Bár én nem tudom kijelenteni azt, hogy ne lennék boldog. Inkább csak unalmas.

Szóval ja, neked mennie kéne a szakításnak, ha már boldogságodat is elveszi, mérgező a kapcsolat.

aug. 11. 23:43
 3/8 anonim ***** válasza:
78%
7 év után szakítottam, már évekkel korábban lezártam, csak halogatós fajta vagyok, nem mertem elmondani... Borzasztóan bánom, pláne hogy 1 HÓNAP után jött az első alkalom amikor szakítanom kellett volna - akkor 18 voltam, 25 mire kicsúszott a számon végre
aug. 12. 00:00
 4/8 anonim ***** válasza:
19%

Szenvedsz, mert ha szakítasz akkor vissza kell költözni anyucihoz igaz ?

Onnan meg már te nem kellesz senkinek.

Tízből nyolc a lakhatás miatt él olyannal,akivel ki nem állhatják egymást.Munkatársaim között is, tágabb családban is van ilyen.

aug. 12. 05:53
 5/8 anonim ***** válasza:
Dőnts és úgy is lépj! Elhatározástól több nem kell. Meg vita. Vita alkalma könnyebbé teszi az elmenést. Soha többet ne talamálkozz vele utána!
aug. 12. 06:23
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj bele, hogy meg csak 7 evet csesztel el, de ha maradsz, ez konnyen lehet a duplaja is. Nem hiszem el, hogy ez valakinek nem eleg ok a szakitasra.

Az elso kapcsolatom 4 evig tartott, a srac dobott engem, mert masokkal is ismerkedni akart. Kb 2-3 hetre ra mar uj baratnoje volt, nehezen viseltem nagyon. Persze velem kozben folyamatosan beszelt telefonon :D aztan kb egy 1-2 honap utan tulleptem rajta, o azota is valtogatja a baratnoit evente (mert meg mindig ismerkedni akar), en meg mar 3 eve boldog kapcsolatban vagyok :)

aug. 12. 07:07
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Ez már veszett fejsze nyele, hagyni kell a francba, aztán majd elmúlik.
aug. 12. 09:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok
aug. 14. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!