Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak,a válás utáni első párkapcsolatotok mennyire volt komoly?
Én is nő vagyok, de Paromnak úgy tudom 7 hónappal a válás (szétköltözés) utan én voltam az első. Együtt élünk, jön a közös gyerek, szóval neki az első feleség utan egyből jött a második.
Egyik exem aki "pár lánnyal utanam" megnősült, majd kevesebb mint 1 év utan elváltak, neki kb 11-12 éve jönnek-mennek a nők, de nem is bánja. Neki is van egy gyereke, de ő csak 2 hetente viheti.
Egyik baráti párnál a környezetemben: 18 év kapcsolat/14 év házasság és 3 gyerek után mentek szét, a férj csalta meg.
A nőnek fél év múlva új pasija lett, 1,5 éve vannak együtt, a volt férjnek nincs komoly,jönnek mennek a nők az életében, bàr szeretne, nem jön neki össze. Közben a volt feleségnél kapar, hogy béküljenek ki, de az már esélytelen.
Megdöbbentem mikor megtudtam, hogy ők szakítottak, róluk tényleg azt gondoltam végleg együtt maradnak. Az is meglepett hogy fél év alatt túl tudott lépni egy 18 éves kapcsolaton. Igaz, megcsalásnál nem nehéz meggyűlölni a másikat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!