Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy az Instragam, Facebook és egyéb oldalak miatt jelentősen megnőtt a nők elvárása a férfiakkal szemben és sokkal nehezebb jól működő, komoly párkapcsolatot kialakítani?
A férfiakkal szemben?
És a nőkkel szemben?
Elmész gyúrni, már ott leszel, ahol azok a férfiak, de nőként ugyanennyivel nem leszel sehol.
Ha az embernek nincsenek elvárásai és összejön bárkivel akkor a büdös életben nem lesz jól működő párkapcsolata. Semmi baj nincsen az elvárásokkal, nagyon is helyes, ha az ember megválogatja, hogy kinek ad esélyt.
Aki normális ember arra most sincsen hatással, hogy ki mit rak ki a facebookra meg milyen izmos pasikák vannak fent. Aki meg nem normális annak teljesen mindegy. Semmi összefüggés nincs.
#1-es ne linkelj ilyen mutánsokat, mert rémálmom lesz.
F31
Annyi történt, hogy a nők megélnek egyedül, nem létszükséglet férjhez menniük.
Bezzeg régen...
Milyen elvárás van ma, ami régen nem volt? Száz éve nem is udvarolgatnál!!! a lánynak, ha nem tudtad volna eltartani a családodat.
A külsőre vonatkozó elvárásokról: Dávid szobra se egy mai darab. De az ókori görögök se épp kövér negyvenesekről mintázták az istenek szobrait.
A Milói Vénusz ma csak egy bojlertestű koca lenne, akinek túl kicsi a melle.
Olyan meg sose volt és nem is lesz, amikor a szép, fiatal nőkből jut mindenkinek, és ti fogtok válogatni.
Bocs, de inkább a férfiak elvárása nőtt meg, olyan nőt akarnak, mint akik az Insta profilokon látnak.
nem értem mért kamuzol,én nem olyat akarok de senkinek nem kellek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!