Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én gondolom úgy, hogy az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én gondolom úgy, hogy az Instragam, Facebook és egyéb oldalak miatt jelentősen megnőtt a nők elvárása a férfiakkal szemben és sokkal nehezebb jól működő, komoly párkapcsolatot kialakítani?

Figyelt kérdés
2019. aug. 28. 20:17
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom komolyan venni a kérdést, mert a nōkre mutogatsz.. miközben férfiak közt is láttam olyat, aki nem talál társat, mert neki tökéletes nō kell s minden apró hibákon kiakad.
2019. aug. 28. 20:58
 12/33 anonim ***** válasza:
15%
5: mondod te, de mind ilyeneket nézegettek.
2019. aug. 28. 21:00
 13/33 A kérdező kommentje:
Én a férfiak szemszögéből látom csak a helyzetet, de egyébként teljesen jogos.
2019. aug. 28. 21:01
 14/33 anonim ***** válasza:
5%

Csak közvetve. Egy nő általában szeret válogatni, míg a lehetőségei végére nem ér. A búcsúban 100 férfit átválogat egy délután alatt, ugyanez a fél világ tekintetében már sokkal tovább tart.

33/f

2019. aug. 28. 21:27
 15/33 anonim ***** válasza:
82%

[link]

Félmillió "lájk" vagy mi, egy gagyi effekt és túltolt retusos képre, amin lényegében csak a testét kínálja-oké azon sokat dolgozhatott.

D:

2019. aug. 28. 22:11
 16/33 anonim ***** válasza:
85%

Az instás csajokat nen szeretem.

Magamutogatók, önelégültek, közben magukat szentnek vallják, egoisták, és mindegyik topmodellnek hiszi magát.

2019. aug. 28. 22:28
 17/33 anonim ***** válasza:
87%

"aki ezzel kompatibilis és megtudja finanszírozni. Én így látom, de lehet én tévedek."

Mivel ezt igen kevesen engedhetik meg magukat, így a lányok nagy része nyilván szingli. Ja nem. Mint ahogy a fiúk sem.

2019. aug. 28. 22:47
 18/33 anonim ***** válasza:
82%

#12 mit nézegetnék ezeken a mutánsokon? Xdd

Nézz már rá. Átböki a bordája meg a gerince a bőrét, úgy pucsit mintha ketté lenne törve a dereka xddd

És annyi smink van rajta, hogy ennyi erővel egy ló is lehetne alatta. Ez most komolyan bárkinek ideálnak számít? Xdddd

Max a 15éveseknek, akik max neten láttak nöt, de még életükben nem voltak senkivel.

Ki akar szexelni egy agyonsminkelt, ketté tört derekú gebével, akinek zörögnek a csontjai, felsőbb rendünek érzi magát és cserébe még buta is mint a föld?? Xddd

Há nómánis akinek ez kell??? Egy szexre nem kéne, nem hogy barátnönek

2019. aug. 28. 22:48
 19/33 anonim ***** válasza:
88%

Az alapvető különbség, amit már leírtam többször, hogy a férfiakat nem érdekli, hogy kívánja-e őket a nő. Ennek pedig egy önmagad és mások iránti igénynek kellene lennie.

Én konkrétan azt akarom, hogy a legjobb énemet, akit ki akarok magamból hozni, elfogadják. Azt akarom, hogy önmagamért szeressenek. Ezt mondhatom 100 kilós dagadékként, akinek sárga a lábkörme és büdös a szája, vagy mondhatom rendszeres sport, egészséges étkezés, és ápoltság mellett. A legtöbb férfinak nincs igénye arra, hogy kihozza magából a legjobbat, hogy azt mindenki fogadja el.

A férfiak részéről az elvárások érdekesek. Vagy az anyát várják el, hogy te legyél a házvezető néni, ill. vagy túl keveset, vagy túl sokat várnak el. Aki túl keveset vár el, annak csak pina kell, az nem kívánja az adott nőt, csak ki akarja engedni a cuccát a világba. Ilyet nem akar egy nő. Aki meg túl sokat vár el, nos, olvasgass az oldalon. A második lábujja ne legyen hosszabb az elsőnél, a puncija legyen ilyen-olyan formájú, a haja ne legyen ennél rövidebb, a körme annál hosszabb, szőr itt ne legyen, háj ott ne, itt a csont ne álljon ki, ott a bőr ne lógjon.

2019. aug. 29. 00:04
 20/33 anonim ***** válasza:
22%

És fordítva nem igaz?

Meg az sem, hogy tök átlagos kinézetű mókheroknak is vannak barátnőjük?

2019. aug. 29. 02:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!