Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom úgy, hogy az Instragam, Facebook és egyéb oldalak miatt jelentősen megnőtt a nők elvárása a férfiakkal szemben és sokkal nehezebb jól működő, komoly párkapcsolatot kialakítani?
Csak közvetve. Egy nő általában szeret válogatni, míg a lehetőségei végére nem ér. A búcsúban 100 férfit átválogat egy délután alatt, ugyanez a fél világ tekintetében már sokkal tovább tart.
33/f
Félmillió "lájk" vagy mi, egy gagyi effekt és túltolt retusos képre, amin lényegében csak a testét kínálja-oké azon sokat dolgozhatott.
D:
Az instás csajokat nen szeretem.
Magamutogatók, önelégültek, közben magukat szentnek vallják, egoisták, és mindegyik topmodellnek hiszi magát.
"aki ezzel kompatibilis és megtudja finanszírozni. Én így látom, de lehet én tévedek."
Mivel ezt igen kevesen engedhetik meg magukat, így a lányok nagy része nyilván szingli. Ja nem. Mint ahogy a fiúk sem.
#12 mit nézegetnék ezeken a mutánsokon? Xdd
Nézz már rá. Átböki a bordája meg a gerince a bőrét, úgy pucsit mintha ketté lenne törve a dereka xddd
És annyi smink van rajta, hogy ennyi erővel egy ló is lehetne alatta. Ez most komolyan bárkinek ideálnak számít? Xdddd
Max a 15éveseknek, akik max neten láttak nöt, de még életükben nem voltak senkivel.
Ki akar szexelni egy agyonsminkelt, ketté tört derekú gebével, akinek zörögnek a csontjai, felsőbb rendünek érzi magát és cserébe még buta is mint a föld?? Xddd
Há nómánis akinek ez kell??? Egy szexre nem kéne, nem hogy barátnönek
Az alapvető különbség, amit már leírtam többször, hogy a férfiakat nem érdekli, hogy kívánja-e őket a nő. Ennek pedig egy önmagad és mások iránti igénynek kellene lennie.
Én konkrétan azt akarom, hogy a legjobb énemet, akit ki akarok magamból hozni, elfogadják. Azt akarom, hogy önmagamért szeressenek. Ezt mondhatom 100 kilós dagadékként, akinek sárga a lábkörme és büdös a szája, vagy mondhatom rendszeres sport, egészséges étkezés, és ápoltság mellett. A legtöbb férfinak nincs igénye arra, hogy kihozza magából a legjobbat, hogy azt mindenki fogadja el.
A férfiak részéről az elvárások érdekesek. Vagy az anyát várják el, hogy te legyél a házvezető néni, ill. vagy túl keveset, vagy túl sokat várnak el. Aki túl keveset vár el, annak csak pina kell, az nem kívánja az adott nőt, csak ki akarja engedni a cuccát a világba. Ilyet nem akar egy nő. Aki meg túl sokat vár el, nos, olvasgass az oldalon. A második lábujja ne legyen hosszabb az elsőnél, a puncija legyen ilyen-olyan formájú, a haja ne legyen ennél rövidebb, a körme annál hosszabb, szőr itt ne legyen, háj ott ne, itt a csont ne álljon ki, ott a bőr ne lógjon.
És fordítva nem igaz?
Meg az sem, hogy tök átlagos kinézetű mókheroknak is vannak barátnőjük?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!