Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha úgy éreznétek, hogy túl sokat kell önmagatokból feladni a párkapcsolatotokért, akkor inkább kilépnétek belőle, vagy inkább elviselnétek, mert a "párkapcsolat az első?"
Figyelt kérdés
Ha szép lassan azon kapnátok magatokat, hogy a hobbijaitok lecsökkennek, a baráti körötök megfogyatkozik és azzal szembesülnétek, hogy szinte minden csak és kizárólag a párkapcsolatotok körül forog. Nincs több "én", hanem csak "mi".2022. ápr. 14. 22:58
1/13 anonim válasza:
Igen, ha teljesen magához akar kötni, és már wcre nem mehetek nélküle, az nekem sok.
2/13 anonim válasza:
Kilépnék.
Az embernek született jelleme, személyisége van.
Ha elnyomom, akkor az robbanni fog.
Menjen mindenki a maga útján.
3/13 anonim válasza:
Egy szintig teljesen normális, hogy egy kapcsolat miatt kevesebb idő jut a korábbi dolgokra, mert helyette közösen töltünk időt, de ha ez már olyan szintű lenne, hogy áldozatként élném meg vagy úgy, hogy fel kell adnom önmagam, akkor szakítanék.
4/13 anonim válasza:
Hát én 4 év után most léptem ki a kapcsolatból és a hobbik teljesen el maradt akkoriba :(
5/13 anonim válasza:
Csak ötletként vetem fel, de az nem opció, hogy megpróbálsz rá odafigyelni, hogy találj egy egyensúlyt, mielőtt kilépsz?
Nyilván valamennyire háttérbe szorulnak a barátok és a hobbik, főleg, ha gyerek is van.
6/13 anonim válasza:
Ez nem az ő hibája, hanem a tiéd, a saját teredet te tudod tágítani. Miért hagytad elkopni a baráti kapcsolataidat, mi akadályoz, hogy időt szánj a hobbidra?
7/13 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy "rá odafigyelni"? A problémafelvetés pont abból indult, hogy minden körülötte és a párkapcsolat körül forog, nincs "én", nincs "önmagam". Mindent a párkapcsolatért, még akkor is, ha ez túlzott áldozatokkal jár. Gyerek még nincs, messzi témáról van szó, még 1 éve sem vagyunk kapcsolatban.
2022. ápr. 15. 00:13
8/13 A kérdező kommentje:
#6 Az, hogy ő egy erősebb személyiség aki érezteti velem, hogy bár megadja nekem a teret, ezt valamelyest tekintsem egyfajta ajándéknak és odafigyelésnek, gesztusnak tőle.
2022. ápr. 15. 00:14
9/13 anonim válasza:
A párkapcsolatnak csak akkor van értéke, ha jól érzem magam benne. Nekem nem a tényre van szükségem, hogy foglalt vagyok, hanem hogy van egy társam, akivel boldoggá tesszük egymást.
Egyértelműen kilépnék.
10/13 anonim válasza:
Nekem pont az ellenkezője volt, olyan, hogy mi talán csak az én fejemben létezett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!