Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Régi kapcsolatban élő nők!Szoktatok más férfiakat is megkívánni a párotokon kívül?
Mit léptek ilyenkor?
Félrelépés vagy próbáljátok elfelejteni?
Az nagyon túlzás, hogy szoktam, de előfordult már.
Hogy elfelejteni vagy megkapni akarom, az a vonzalom erősségétől függ.
De főként elfelejteni. Pontosabban még csak elfelejteni sem, hanem eljátszadozok a gondolattal egy ideig majd felejtődik.
Ha ilyen volt, kiléptem, mert ez annak a jele, hogy csak vesztegetem az időm foglaltan.
Ha csak ehhez közeli érzések vannak bennem, például bármit kísértésnek élek meg, azt én annak tulajdonítom, hogy valami nem jó a kapcsolatomban, ami miatt érzelmileg nem nézek eléggé "befelé". Ilyen a jelenlegi kapcsolatomban is volt, ezen szerintem azonnal dolgozni kell, különben elhidegülés lesz a vége még egy magamfajtánál is, aki önmaga miatt nem csal semmilyen körülmények között.
Mi 5 éve vagyunk együtt és egészen ez év elejéig soha egyetlen férfi nem keltette fel kicsit sem az érdeklődésemet... De aztán jött egy srác, aki hónapról-hónapra egyre inkább ott motoszkált a fejemben. Gondoltam csak valami hülye fellángolás, majd elmúlik, de csak rosszabb lett. :(
Ma már ott tartok, hogy mindennap rajta jár az agyam és rettentően vonz, leginkább szexuálisan, de minden erőmmel azon vagyok, hogy elfelejtsem őt, mert bár már nem vagyok szerelmes (legalábbis nem úgy, mint az elején), de szeretem a barátomat és egy valami biztos, hogy nem érdemli meg azt, hogy mellette más után "epekedjek".
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!