Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogyan válasszák? Van egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan válasszák? Van egy élettársam 24 éves vagyok és nagyon jól el. Vagyunk, de nem szeretem igazan a régi szerelmemet szeretem!

Figyelt kérdés
A régi szerelmem mindig várt rám nincs olyan házias mint az akivel vagyok de akkor is őt szeretem de en senkit nem akarok meg bántani, a riszt benne a h a szüleim a régit utalják míg az ujjat szeretik mit tegyek hogy oldjam meg , természetesen külön élünk!?

2019. dec. 24. 16:16
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ne hisztizz és menj a régihez, az újat jelenleg úgy is csak átvered
2019. dec. 24. 18:42
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd el a mostanit, csak húzod az idejét teljesen feleslegesen, nem szereted, más után vágyakozol, és még a szüleid véleményétől is félsz csak mert ők a mostanit szeretik. Minél tovább húzod annál rosszabb, őt engedd el és had legyen boldog egy olyan normális emberrel akiben van annyi hogy tisztelni és szeretni is fogja őt, nem csak kihasználni. A legjobb amit tehetsz vele hogy elengeded, ő meg majd talál egy tényleg jó embert, egy igazi férfit aki nem hazudik nap mint nap az arcába. Mondd meg neki őszintén mit érzel, és hagyd ott, mert amit most csinálsz vele az pofátlanság, és baromi gusztustalan.

A másik amit gondolok hogy szerintem csak a szüleid véleményétől félsz hogy ők mit szólnak ha a másikkal jönnél össze, valld be magadnak is hogy csak a szüleidnek akarnál megfelelni de akkor is a másikkal akarsz lenni.

2019. dec. 24. 18:50
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos, a szüleid véleményét egyáltalán ne vedd figyelembe, mert közük nincsen hozzá kit szeretsz.
2019. dec. 24. 18:59
 4/4 anonim ***** válasza:
Mi lett veled azóta, kérdező?
júl. 28. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!