Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom hazaadja az összes keresetét, normális ez?
Mikor külön éltünk, is volt sok közös költségünk. Hol ő fizetett, hol én. Kb felváltva, de ő gyakrabban, ehhez ragaszkodotr, mondván, hogy ő a férfi.
Összeköltöztünk, ő jött az én lakásomba. És az első fizetésnél mondta, hogy ő odaadja az egészet, így is tett. Tegyem el, úgyis én intézem a számlákat, együtt vásárolunk, majd ha valamire kell neki, kér tőlem pénzt. Mondtam, hogy ez nem jó ötlet, felnőtt férfi, ne legyen pénz nélkül, ha valamit venni akar, legyen erre lehetősége, de hajthatatlan. Minden pénzt oda ad, a plusz /maszek/ bevételeit is. Azt mondja, neki így a jó.
Ha van valaki így már régebb óta, mennyire működik ez jól? Mik a tapasztalataitok?

Nincs ebben semmi fura, anyuék lassan 40 éve így élnek. Mivel mi ezt láttuk otthon, így bátyám is leadja a fizetését, de csak annak az egy nőnek, akivel tényleg komolyan gondolja, megbízik benne, az előzőeknek nem.
A férjem is évekig így csinálta, mert nem tudta beosztani, és nálam biztonságban érezte, aztán az elmúlt pár évben már felnőtt a feladathoz. Ez egy megállapodás, bármikor változtathattok rajta, ha szükséges.

"A férjem is évekig így csinálta, mert nem tudta beosztani, és nálam biztonságban érezte, aztán az elmúlt pár évben már felnőtt a feladathoz. "
Gratulálok! Holnap szobatiszta is lesz, ne add fel!

Mondjuk abban nem értem mi a könyörgés, hogy minden hó x. napján kiveszek y forintot atm-ből és lerakom otthon a pultra.

Akkor havi zsebpénz van? Én 2 hetente kaptam a szüleimtől. De nem értem felnőttként ez mire jó.

Egyrészt te kérdezted, hogy hogy működik ez.
Másrészt nem is akartam vitázni, csak jeleztem hogy amit írsz az egy túlzó kitaláció, ami alapján nem érdemes ítélkezni.

Én vagyok a 25-ös,én kérdeztem hogy hogy működik ez, de egyébként nem neked szólt, hanem a kérdezőnek. Csak utána láttam, hogy írtad, hogy nálatok is hasonlóan működik, mert a férjed pénzügyileg egy gyerek szintjén mozgott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!