Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Hogy reagálnál akár kommunikác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnál akár kommunikációval?

Figyelt kérdés

Próbálnèk beszélgetni barátnőmmel vagy mutatni valamit épp a tv-ben.

Ő mellettem kettőt nem szól facebookozik. Mutatni akartam valamit és ő volt felháborodva hogy nem hallod hogy zenét hallgatok?!- pedig nem 2percenként zavartam.

Ezt korábban mondtam neki hogy nehogy már egy egy szót vagy kérdést ne lehetne feltenni tvzés vagy mobilozás közben.. erre ő volt kiakadva hogy akkor egyiket se fogja csinálni és akkor beszélgetünk..kb mintha azt kéne néznem h épp kerdezhetek e, megfelelő e az időpont

tegnap 21:17
 1/9 anonim ***** válasza:
83%
Nem sokáig volna a bnőm egy ilyen ember.
tegnap 21:21
 2/9 anonim ***** válasza:
61%

Nagyon mérgező. Éltem olyan kapcsolatban, ahol csak nyomkodtsm a telefont a kanapén ülve, mert nem is volt igazából közös témánk se.

Olyanban is éltem, ahol felháborodott a párom, amikor egyáltalán elővettem a telefonomat (pedig igyekeztem nem nyomkodni) és nem vele foglalkoztam egész nap.

Egyik sem jó. Kell az énidő, valamilor az ember csak punnyadni akar egymagában. Ezt tiszteletben kell tartani, ámbár meg lehet beszélni a másikkal, hogy most egy kis befordulásra van az embernek szüksége.

Nagyon sok helyről hallom, hogy igazából ennyi a program a pároknál, egyszerűen nem illetek össze.

tegnap 21:23
 3/9 anonim ***** válasza:
11%

Hagyd hogy nyomkodja a telefonját valahol máshol és nem kell hívni.

Ilyenkor örülök hogy nekem nincs barátnőm :D

tegnap 21:43
 4/9 anonim ***** válasza:
50%
Elhagytam már volna.
tegnap 21:49
 5/9 anonim ***** válasza:
33%
Kidobnám: ennek csak a virtuális élet az "élet".
tegnap 22:15
 6/9 anonim ***** válasza:
34%
Ez azért kemény hogy ha nem figyelünk a pasinkra minden percben amikor igényelné, akkor pofán kéne hogy verjen (#4) meg elhagynia 😅 jézusom, ez komoly? 🤡 Zenét merünk hallgatni, te jó isten. Magyarország, magyar férfiak 2025.
tegnap 22:18
 7/9 anonim ***** válasza:
33%
Szakítás ha hozzá se lehet szólni állandóan telózik.
tegnap 22:22
 8/9 anonim ***** válasza:
64%
#6 válaszolási stílusával van a probléma, nem azzal hogy zenét hallgat.
tegnap 23:01
 9/9 A kérdező kommentje:

8as pontosan.. 5mp kb amit kértem..

És nem arról van szó hogy nem találom fel magam vagy szórakoztatni kellene, mielőtt valaki ezzel jönne ahogy ítt szokas

ma 06:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!