Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Párom hazaadja az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom hazaadja az összes keresetét, normális ez?

Figyelt kérdés

Mikor külön éltünk, is volt sok közös költségünk. Hol ő fizetett, hol én. Kb felváltva, de ő gyakrabban, ehhez ragaszkodotr, mondván, hogy ő a férfi.

Összeköltöztünk, ő jött az én lakásomba. És az első fizetésnél mondta, hogy ő odaadja az egészet, így is tett. Tegyem el, úgyis én intézem a számlákat, együtt vásárolunk, majd ha valamire kell neki, kér tőlem pénzt. Mondtam, hogy ez nem jó ötlet, felnőtt férfi, ne legyen pénz nélkül, ha valamit venni akar, legyen erre lehetősége, de hajthatatlan. Minden pénzt oda ad, a plusz /maszek/ bevételeit is. Azt mondja, neki így a jó.

Ha van valaki így már régebb óta, mennyire működik ez jól? Mik a tapasztalataitok?

2022. nov. 17. 00:51
1 2 3 4 5
 1/48 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem nem normális dolog. Számomra legalábbis ez elképzelhetetlen lenne.

30F

2022. nov. 17. 01:10
 2/48 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk működik minden közös, mivel együtt haladunk, ezek szerint csak ő tervez komolyan veled ha te így állsz hozzá.
2022. nov. 17. 01:29
 3/48 anonim ***** válasza:
66%
Szerintem sem normális. És ne jöjjön nekem senki azzal a hülyeséggel, hogy ki tervez komolyan és ki nem. Nem attól lesz komoly egy kapcsolat, hogy a másik hagyja, hogy úgy bánj vele, mintha a kiskorú gyereked lenne. A férjem nem hordja a tangáimat, épp olyan természetes az is, hogy nem osztjuk be és kötjük egymás pénzét. Van egy összeg, amiben megegyezünk, hogy bedobjuk a közösbe, de hogy az egész fizetésünk a másiknál legyen. Miért, ki ő, a gazdám baszdmeg? Nem, a társam, a teljesen egyenrangú társam, aki tudja, hogy mennyit keresek és beszélhet velem arról, hogy épp mire gyűjtsünk, ahogy én is vele. Ott rohadt nagy gondok vannak, ahol valakit kvázi gyámság alá kell helyezni és helyette beosztani a pénzét...
2022. nov. 17. 01:53
 4/48 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem az. Ha praktikusan nézed, nem tud egy szendvicset megvenni, ha megéhezik vagy a szülinapodra, itt a karácsony, arra ajándékot venni, mindenhez tőled kell pénzt kérni.
2022. nov. 17. 03:03
 5/48 anonim ***** válasza:
61%
Ez igy gaz
2022. nov. 17. 03:42
 6/48 anonim ***** válasza:
93%
Gondolom ez neki otthonról hozott minta, és/vagy tényleges gondja van a felelős pénzköltéssel, ezért bízza inkább rád. Szerintem se praktikus, de ha meg tudsz vele barátkozni, akkor ettől épp működhet a kapcsolat. Viszont ki kell alakítanotok rá egy rendszert. Lefektetni például, hogy "mi van, ha nem úgy és arra költöm a pénzt, amire szeretné, utólag meg fog-e szólni miatta", stb.
2022. nov. 17. 04:43
 7/48 anonim ***** válasza:
79%

Megvan anyuci 2.0

Ez nem csak "jaj de szép, veled tervez" dolog. Azt is jelenti, hogy "nesze, vállald a felelősséget az egészért, én maradok gyerek, főzz, moss rám, oszd be a pénzt én nézem a tv-t".

Egy lelkileg is felnőtt férfi nem ilyen. Egy gyerek viszont igen.

2022. nov. 17. 04:49
 8/48 anonim ***** válasza:
90%

Lehet zavarja, hogy a te lakásodba jött, és azert tesz bele mindent az ő részéről

. Egyebkent hosszú távon csodálkoznék ha jó vége lenne ennek

. Előbb utóbb engem zavarna, hogy semmilyen sajat megtakarításom nincs.

2022. nov. 17. 05:47
 9/48 Hans Pötterman ***** válasza:
68%
Mi is közös kasszán vagyunk,de ilyen nincs hogy az egyik tegye el és a másik kéreget majd belőle. Saját számláink megvannak,mindig van mindkettőn normális összeg, hogy ne kelljen már ezzel nehezíteni a dolgunkat ...
2022. nov. 17. 07:07
 10/48 Noren1989 ***** válasza:
0%
Igazi papucs lesz belőle.
2022. nov. 17. 07:38
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!