Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom hazaadja az összes keresetét, normális ez?
Mikor külön éltünk, is volt sok közös költségünk. Hol ő fizetett, hol én. Kb felváltva, de ő gyakrabban, ehhez ragaszkodotr, mondván, hogy ő a férfi.
Összeköltöztünk, ő jött az én lakásomba. És az első fizetésnél mondta, hogy ő odaadja az egészet, így is tett. Tegyem el, úgyis én intézem a számlákat, együtt vásárolunk, majd ha valamire kell neki, kér tőlem pénzt. Mondtam, hogy ez nem jó ötlet, felnőtt férfi, ne legyen pénz nélkül, ha valamit venni akar, legyen erre lehetősége, de hajthatatlan. Minden pénzt oda ad, a plusz /maszek/ bevételeit is. Azt mondja, neki így a jó.
Ha van valaki így már régebb óta, mennyire működik ez jól? Mik a tapasztalataitok?
Szerintem nem normális dolog. Számomra legalábbis ez elképzelhetetlen lenne.
30F
Megvan anyuci 2.0
Ez nem csak "jaj de szép, veled tervez" dolog. Azt is jelenti, hogy "nesze, vállald a felelősséget az egészért, én maradok gyerek, főzz, moss rám, oszd be a pénzt én nézem a tv-t".
Egy lelkileg is felnőtt férfi nem ilyen. Egy gyerek viszont igen.
Lehet zavarja, hogy a te lakásodba jött, és azert tesz bele mindent az ő részéről
. Egyebkent hosszú távon csodálkoznék ha jó vége lenne ennek
. Előbb utóbb engem zavarna, hogy semmilyen sajat megtakarításom nincs.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!