Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rendszeres hasís szívó, füves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeres hasís szívó, füves férfival milyen együtt élni?

Figyelt kérdés

Olyan nőkre vagyok kíváncsi, akik marihuána/hasís szívó/fogyasztó férfival élnek/éltek együtt.

Itt most nem heti egy jointra gondolok, hanem heti több alkalom. Majdnem napi szintű fogyasztókkal.

2022. ápr. 27. 10:53
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:

Rólam van szó egyébként, és jelenleg egyedülálló vagyok, nincs párom. Pont ezért kérdezem, kíváncsiságból.

Pár dolgot azért még had írjak le magamról:

- Alkoholt és egyéb kemény drogokat egyáltalán nem fogyasztok (még alkalmanként sem)

- Nem cigizek (mármint dohányosat nem)

- Sosem szívok annyit, amennyi veszélyeztetné az anyagi megélhetésemet. Csak annyit költök rá, amennyi semekkora anyagi hátrányt nem okoz még (kb havi €50-€100)

Így mennyivel másabb lenne a hozzáállásotok hozzám?

2022. ápr. 27. 10:56
 2/37 anonim ***** válasza:
96%
Tapasztalatból írom, hogy igen erősen befolyásolja a kapcsolatot. Az én exem is hetente többször szívta esténként, már hozzátartozott a napi rutinjához. Nem csak emiatt mentünk szét, de ez is benne volt, mert egy normális estét nem tudtunk együtt tölteni, mindent máshogy látott a fű miatt, egész este röhögött mindenen, nem lehetett beszélgetni, közös programokat csinálni. Szóval igen, mi nagyrészt emiatt mentünk szét. Ismerősöktől tudom, hogy azóta még rosszabb lett, még gyakrabban füvezik, és durvább dolgokhoz is nyúlt már.
2022. ápr. 27. 10:57
 3/37 anonim ***** válasza:
27%
Filmajánló: Rekviem egy álomért.
2022. ápr. 27. 10:58
 4/37 A kérdező kommentje:

Nálam inkább a punnyadáson és pihenésen van a hangsúly. Mert mélyebbeket és tartalmasabbakat tudok aludni. Fizikai munkát dolgozok jelenleg. Így kora reggelenként mindig kipihenten kelek fel.

Ilyen röhögcsélés meg komolytalankodás nem jellemző rám.

De értem mire gondolsz.

2022. ápr. 27. 11:00
 5/37 A kérdező kommentje:

Az a heroinfüggőkről szól. Láttam, eszméletlen jó film.

De heroint soha nem használnék (még kipróbálni sem)

2022. ápr. 27. 11:01
 6/37 anonim ***** válasza:
85%
Nekem volt ilyen barátom, rendszeresen használt marihuánát. Nem tetszett, de eleinte, amikor még nagyon szerelemes voltam, úgy voltam vele, csinálja, csak ne előttem, és nekem ne kelljen. Idővel erősebb drogokat is elkezdett használni, már nem lehetett vele semmilyen normális programot csinálni, mindig minden erről szólt, az volt a legfontosabb, hogy a haverokkal legyen és ezt csinálhassák. Végül szétmentünk, azóta sem szokott le. Örülök, hogy megléptem.
2022. ápr. 27. 11:03
 7/37 anonim ***** válasza:
51%
Drogos, az drogos. A drogos nem ember. Megbízhatatlan, kényszeres, függő, és életképtelen.
2022. ápr. 27. 11:04
 8/37 anonim ***** válasza:
51%

Mondjuk ez annyiból fura nekem, hogy a fűtől kb csak a gagyi filmekben "röhögnek mindenen", a valóságban eléggé máshogy néz ki. Bár fajtafüggő, de ez elég sztereotip így ahogy te írod.

A kérdésre: kövezzen meg bárki (látom előre a 0%-ot a válaszomon :D) de engem sokkal kevésbé zavarna mint a rendszeres alkoholfogyasztás vagy akár a normál dohányzás.

Van több ismerősöm is aki hosszabb ideje él(t) ilyenekkel, nincs velük semmi gond, mellette melóznak, járnak programokra, normális életük van. Pl egyetemen ismertem a legtöbb "füvest", mára 99%-uk magasan átlag felett keres, családos normális ember. Laktam is már együtt ilyen emberrel, nem volt gond, nagyokat beszélgettünk mindenféle elvont témákról, én szerettem.

A gond inkább azokkal az ismerőseimmel van akik máshoz is hozzányúltak. Van 1-2 akik elkezdtek herbálozni, na ők iszonyatosan leépültek és elzüllöttek.

Szóval nálam az ilyen szintetikus mocsok a határ, ha azt kezdene használni a párom bármilyen mennyiségben akkor csomagolnék és lelépnék. A sima fűnél szerintem ezerszer rosszabb dolgok vannak a világon, nem szabad becsavarodni tőle és kész.

2022. ápr. 27. 11:05
 9/37 anonim ***** válasza:
66%
Párom is ilyen, de hozzáteszem hogy én is élek vele. Nem iszunk, normálisan élünk, annyi hogy esténként elszívunk egy cigit. Így én nyilván tolerálom, de azt megértem hogy aki nem él vele annak ez sok. Nekem sokat segített lelkileg és testileg is így én nem tartom ördögtől valónak, sőt. Én olyannal nem jönnék össze aki alkoholt fogyaszt, akár csak hétvégente, úgyhogy mi megtaláltuk egymást. Kinek ez kinek az:) nem lehetetlen párt találnod, de nyilván nehezített pálya.
2022. ápr. 27. 11:07
 10/37 harebell ***** válasza:
59%
Alkalmanként nem zavarna, HA nem lenne semmilyen káros hatással a mindennapi életünkre. Heti többször viszont nekem nem férne bele, a heti egy is necces. Amúgy az, hogy milyen lenne veled együtt élni, leginkább attól függ, milyen fajtát használsz milyen mértékben és milyen hatással van rád.
2022. ápr. 27. 11:11
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!