Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rendszeres hasís szívó, füves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeres hasís szívó, füves férfival milyen együtt élni?

Figyelt kérdés

Olyan nőkre vagyok kíváncsi, akik marihuána/hasís szívó/fogyasztó férfival élnek/éltek együtt.

Itt most nem heti egy jointra gondolok, hanem heti több alkalom. Majdnem napi szintű fogyasztókkal.

2022. ápr. 27. 10:53
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:

Az egyszerű emberek között sokkal kevesebb különbség van, mint azt gondolnánk

2022. ápr. 27. 12:16
 32/37 anonim ***** válasza:

31.

Sok dologban ez igaz, de a kulturális hatások és a pénzügyi helyzet befolyásolja a dolgokat. Pl. egy arab országban az "egyszerű emberek" lefejeztetnének a drogozásodért. Itt max sokaknak nem tetszik, ahol élsz meg igen.

2022. ápr. 27. 12:18
 33/37 anonim ***** válasza:
90%

Nálam zéró tolerancia van drogok terén és hiába szépítitek, mindkettő drog. Éltem együtt egyébként ilyennel, a poklok poklához tudnám hasonlítani. (Amúgy elvonó után jöttünk össze, tehát tiszta volt, mégis látszott, hogy durván nyomott hagytaj rajta a drogos évek. Miután visszaszokott, leléptem.)

Érdekes, ha valaki itt azt írja, hogy a párja minden este megiszik egy pohár bort/sört, az függő, mert rendszeres, aki meg minden este füvet szív, az nem... Érdekes.

Amúgy nem értem a problémádat. Nem volt csajod eddig se, ezért találtál még valamit, ami csökkenti az esélyeidet. Ne lepődj meg, ezután se lesz. (Azok is kiestek, akiknél drog nélkül lehetett volna esélyed, de náluk kizáró ok. Vagyis szereztél egy ÚJABB kizáró okot.) Szóval tök mindegy, hogy másoknak milyen füvessel élni, ha veled nem él senki.

2022. ápr. 27. 12:21
 34/37 A kérdező kommentje:

Nem egészen. Mivel éltem arab országban is tartósan. Ott fogyasztottam életemben először hasíst. Senki nem vetett meg emiatt.

"Azok is kiestek, akiknél drog nélkül lehetett volna esélyed"

Ilyenek sincsenek sajnos 😞

2022. ápr. 27. 13:16
 35/37 anonim ***** válasza:
0%
Eddig is kamu-érzete volt a kérdésnek, de mostmár lehet tudni, hogy bizonyosan az. Melyik sorozatkérdező volt vajon...?
2022. ápr. 27. 13:18
 36/37 A kérdező kommentje:
Semmi kamu nincs.
2022. ápr. 27. 13:56
 37/37 anonim ***** válasza:
71%

Liberálisnak vallom magam.

MINDEN drogot engednék, akár 18 alatt is, de 1 azaz egy feltétellel.

Vezessék be idehaza a szlovák (NEM USA!!!) fegyverviselési törvényeket.

2022. ápr. 27. 14:45
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!