Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Rendszeres hasís szívó, füves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Rendszeres hasís szívó, füves férfival milyen együtt élni?

Figyelt kérdés

Olyan nőkre vagyok kíváncsi, akik marihuána/hasís szívó/fogyasztó férfival élnek/éltek együtt.

Itt most nem heti egy jointra gondolok, hanem heti több alkalom. Majdnem napi szintű fogyasztókkal.

2022. ápr. 27. 10:53
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
13%

És ha nem tudsz majd fizetni, a csajnak kell lexopni a dílert az adagodért?

Meg hajnal kettőkor ébredni, a "RENDŐRSÉG? NYISSA KI AZ AJTÓT ÉS JÖJJÖN KI ..." üvöltésre, a gyerek meg majd 15 éves koráig bevizel az idegtől?

2022. ápr. 27. 11:17
 12/37 anonim ***** válasza:
14%
"Menőű". Főleg, hogy amikor fogytán a pénz, akkor jöhetnek a suttyódrogok, "jobb híján", felkészül a TG, a higító és technokol-rapid.
2022. ápr. 27. 11:19
 13/37 anonim ***** válasza:
78%
Az utolsó két hozzászóló nem igazán jártas a témában:)
2022. ápr. 27. 11:20
 14/37 anonim ***** válasza:
73%

A fű legalább fizikai függést nem okoz. Nyilván lelki függőséget okozhat, de ilyen alapon mindent is tilcsunkbe, mert függőséget okozhat a vásárlás, a videojátékok, a szobanövények meg a fociközvetítés is.

Amúgy egyáltalán honnan veszitek, hogy a kérdezőnek ne lenne erre pénze?

2022. ápr. 27. 11:21
 15/37 anonim ***** válasza:
27%

14.

Az, hogy most van, nem jelenti, hogy 10 év múlva is lesz, minden változik, a drogosok többsége pedig egy idő után elkezd zülleni. Az, hogy kialakult egy ilyen "a fű az jó" szemlélet, csak azt bizonyítja, hogy az is olyan lesz, mint az alkohol, ami kisebb mértékben semmi nem okozna, csak sok a proli akik rögtön tripla adaggal indítanak. Na, itt is csak azért nincs, mert korlátozott a beszerezési lehetőség, addig jó, amíg ez így is marad.

Ahol legális vagy kvázi az, növekednek az ebből eredő problémák, pedig alapból nem lenne vele baj, csak a mértéktartás nem a magyarság nagy erénye. Lásd cigi, pia, evés, bármi.

Ha legális is lenne, kellene egy "felső határ", aminél többet ne lehessen vásárolni, még ügyeskedve sem. Ugyanezt a cigi, pia kombóra is belehetne vezetni, akár fokozatosan is.

2022. ápr. 27. 11:28
 16/37 anonim ***** válasza:
81%

Szerintem sehol nem írtam hogy a fű - vagy bármi egyéb - jó lenne. Annyit írtam, hogy nem fog feltétlenül technokolt szívni ha épp elfogyott a cucc.

A legtöbb helyen ahol legalizálják, ott van felső határ szóval nyitott kapukat döngetsz.

2022. ápr. 27. 11:32
 17/37 anonim ***** válasza:
62%

16.

Nagyon helyes, akkor végre egyszer logikus döntést hoztak a vízfejek. Ritka esemény ez. Csak szűrjék jól, ne legyen ügyeskedés, mint a helyi prosztó alkoholisták esetében, akik féláron is odaadták az Erzsébet-utalványt régen, mert abból nem lehet piát venni és nekik "kápé köll".

2022. ápr. 27. 11:35
 18/37 anonim ***** válasza:
71%

Szokjunk le a *bármiről* mert lehet 10 év múlva nem lesz rá pénz. Ez aztán okos hozzáállás :D akkor még egy ok amellett, hogy ne legyen gyerekem, mert lehet 10 év múlva csóró leszek. Igazából már most is az vagyok.

Kérdező, engem zavarna, korábbi rossz tapasztalat miatt, én nem fogadnám el

2022. ápr. 27. 11:35
 19/37 anonim ***** válasza:
29%

18.

Teljesen jól megfogalmazod a gyerekvállalás egyik automatikus kimenetelét. Mennyi indul úgy, hogy hurrá-optimista minden, apucinak menő vállalkozása van, aztán egy nap ennek vége. Mi történik? Apuka belehajt a Dunába, hogy a hitelek vele haljanak, amiket még a jó időkben vettek fel "fussa rá" felkiáltással.

A városomban ez mindennapos hír volt a 2008-2009 környéki válság idején. Mennyi mérnök halt meg akkor így, mert leépítették őket a helyet kvázi eltartó cégtől...

2022. ápr. 27. 11:39
 20/37 A kérdező kommentje:

Írtam a kérdésben, hogy csak annyit szívok, amennyi egyáltalán nem veszélyezteti a megélhetésem. Tehát nem szívok annyit mint a portugál haverom, aki havi 50 grammot simán elszív.

Igyekszem mindig úgy kijönni, hogy a hónap végén €1000 tisztán megmaradjon. Persze ez nem mindig sikerül. De ha nem is marad ennyi, nem sokkal kevesebbet rakok félre. De a vicces a sztoriban, hogy autóbiztosításra többet fizetek ki, mint fűre havi lebontásban.

Egyébként semmilyen szintetikus sz*rokat nem fogyasztok. Kizárólag coffeeshopból (vagy közeli ismerőstől) veszem.

Furcsán hangzik, de a fő ok a füvezésre számomra az incelség volt. Mindig is problémás volt nekem a társkeresés. Ennek a fájdalomnak az enyhítésére nagyon jó.

Magyarországon rosszabb volt, mert ott lévén, hogy csóróbb is voltam, tehát pénzem se lett volna rá plusz nem akartam sarki Rikárdóktól faforgácsos herbált venni nem használtam. Ellenben komoly alkohol problémáim voltak. Hónapokig súlyos alkoholizmussal küzdöttem. Mivel az alkohol nagyon jól enyhítette az incelséget.

Azonban mivel igencsak megcsappant a pénzem, plusz komoly hátrányaim is keletkeztek plusz utcára is kerültem pár napra leszoktam róla. Már több mint egy éve teljesen leszoktam róla, egyáltalán nem fogyasztok alkoholt. Nem is érzek semmi késztetést rá, inkább hányingerem lesz és rosszul leszek tőle (már csak egyetlen egy kortyocskától is, néha részeg emberek szagától is rosszul leszek).

Azonban hiába lábaltam ki teljesen magamtól az alkoholizmusból, ugyanúgy incel maradtam. Tehát nem igaz az amikor egyesek azt írják "küzd le a függőségeidet és majd jönni fog valaki az életedbe!"

Mert nem fog senki sem jönni. Semmi sem változott.

Így noha az alkoholizmus elmúlt, de az incelség (=magány) okozta fájdalom ugyanúgy megmaradt.

Amióta kimentem, ez sokkal kisebb lett.

Mivel anyagilag biztonságban vagyok, félre tudok tenni és tudok haladni az életben.

De hiába haladok munka vagy más téren az életben, az incelség változatlanul fennáll.

Így ennek nagyon jó kezelése a hasís.

Noha volt már többször, hogy teljesen elhagytam, de sosem szűnt meg az incelség. Így már végleg megdőlt számomra az a tévhit, miszerint ha ezt elhagyom majd pikk-pakk jönni fog valaki. Így nem akarom letenni.

Vagy így lesz majd valaki vagy nem (de nagy valószínűséggel nem lesz).

Szóval a füvezés számomra csak okozat. A tartós párkapcsolati magánynak más okozatai is vannak számomra. De ez az egyik. És ez olyan dolog, ami nem hátráltat, de mégis nagyon jól kezeli a lelki fájdalmat.

Azért nem hátráltat, mert eddig mindig el tudtam menni a munkahelyemre, kipihenten fel tudtam kelni és ha akarok el tudok menni programokra is. Ellenben az incelség okozta fájdalom nem elviselhetetlen. Furcsán hangzik, de lehet, hogy meg is mentette az életemet a fű. Mert enélkül lehet már véget is vetettem volna az életemnek egy rosszabb napon. De ehelyett csak rágyújtottam egy darabka hasra és filozófiákon, történelmi eseményeken, művészeten és egyéb mélyebb dolgokon gondolkodtam el, teljesen félretéve és mellőzve a nőket (pontosabban a hiányukat)

2022. ápr. 27. 11:44
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!