Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok az alábbihoz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok az alábbihoz?

Figyelt kérdés

Barátommal 1 éve vagyunk együtt, én Pesten élek (családommal), ő agglomerációban. Elmúlt időszakban többször tettem neki utalást arra, hogy én el szeretnék költözni lassan itthonról, de valószínűleg nem egyedül vennék ki albit, mert úgy azért drága (ez utalás volt részemről az összeköltözésre, ha nem is azonnal, de mondjuk a következő 1-1,5 évben).

Nekem előtte volt már egy 3.5 éves kapcsolatom is, ahol már szintén tervben volt az összeköltözés, azt beszéltük, hogy akkor, ha már én is elkezdek egyetem után dolgozni (fél éve kezdtem). Barátomnak előttem komolyabb, hosszabb kapcsolata nem igazán volt, sok pár hónapos meg sok ilyen alkalmi-jellegű, bár előttem 2 évig semmi nem volt neki (érezlmileg nehezebb időszaka volt).

Most kitalálta, hogy beköltözne Pestre egy haverjához, ugyanis a haverja anyja elköltözik egy másik lakásba a párjához és a helyére menne a barátom... őszintén nekem ez picit rosszul esik, hogy eszébe sem jutott volna, hogy velem költözzön össze... sokáig ezt nem akartam neki szóvá tenni, meg ebből veszekedést, de mikor a mai nap kérdezte, hogy vasárnap elmegyek-e vele a haverjához és a haverja anyjához erre a beszélgetésre, amikor az összeköltözésről egyeztetnek, picit eltört a mécses és kifakadtam neki, hogy én tuti nem megyek, hiszen elég abszurd a szitu, hogy a barátnőjeként elmegyek a havrja anyjához arról beszélni, hogy a pasim beköltözik a fia mellé... mindezt 24-25 évesen (barátommal ilyen idősek vagyunk). Nekem ez elég kellemetlen és sok kérdést is felvet...

Kiakadtam a barátomnak erről, aki azzal érvelt, hogy nem akar egyből összeköltözni, de szerinte ez is egy mérföldkő lenne a kapcsolatunkban, hogy beköltözik Pestre, mert többet tudnánk együtt lenni és úgymond fokozatosan "összeszokni", tekintve h közel lakunk egymáshoz... és nem akart rögtön összeköltözni. Amúgy valahol érthető az ő álláspontja is, ugyanakkor nekem mégis rosszul esik ez az egész... aztán lehet én azért is gondolok másképp az összeköltözésre, mert előtte volt már egy 3.5 éves kapcsolatom is és már unom ezt a "talizgatok a pasimmal" helyzetet...

Mit gondoltok erről a helyzetről? Őszintén írjátok le, akkor is ha nem értetek egyet. Tudom, hogy én is érzékenyebb vagyok sokszor, lehet túlreagáltam ezt is..

2022. márc. 17. 16:41
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ezt a vacak betegséget is tőle kaptam el, mert hülye voltam és voltam olyan jófej, hogy átmentem hozzá úgy, hogy még nem épült fel teljesen. Na mindegy, ez teljesen offtopic már
2022. márc. 17. 17:06
 12/14 A kérdező kommentje:
10, elgondolkodtató, amit írtál
2022. márc. 17. 17:09
 13/14 anonim ***** válasza:
83%
Mi négy éve együtt lakunk ennyi idősen, van egy gyerekünk és most tervezünk közös házat venni. A barátodnak kicsit fel kéne nőni, mert te elrobogsz mellette, de lehet mással az oldaladon akkor.
2022. márc. 17. 18:42
 14/14 anonim ***** válasza:
68%

Mondjuk eleve te is játszmázgatsz. Miért utalgatni meg célozgatni kell az összeköltözésre? Ez a jaaaaaajj, hát én már lassan mennék itthonról nem jelent semmit, főleg, hogy te magad írod, hogy másfél éves intervallumban gondolkozol. Másfél év meg rohadt sok idő, addig miért ne lakhatna a haverral..?

Egyrészt konkrétan mondani kellett volna célozgatás helyett, hogy lassacskán te szívesen összeköltöznél vele, ha komolyan gondolod. Másrészt meg mikor bedobta a haver témát, akkor nem magadban duzzogni kellett volna rajta, hogy fú de szemét, hanem jelezni, hogy nem akarna inkább veled összemotyózni, ha már beköltözik? Ez a magadban fortyogsz napokig-hetekig, majd mikor már kész tények vannak, akkor fakadsz ki, hogy ja amúgy ezt nem akarod... ez gáz.

Igen, a párod lehet, hogy nem érett meg a komoly kapcsolatra, de ezzel a játszmázással baromira nem érsz el semmit, ezt elhiheted. Ez is, hogy hát akkor most jól nem írsz neki, mert csak... pfff.

Találkozzatok, ültesd le, mondd el, te hogy gondoltad, mennyi időn belül; mondja el ő is, hogy ő mit gondol, és akkor a kettőből lehet közös nevezőt kihozni.

De ez a ne költözzön a haverjához, mert mi van ha te egy-másfél éven belül úgy gondolod, hogy.., ez tényleg felesleges hiszti.

2022. márc. 18. 00:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!