Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit szólnátok ha összeköltözés után megtudnátok hogy a barátnőtök nem tud főzni és minden estére salátát eszik?
Tudok főzni 1-2 alapkaját de már évek óta nem főztem és nincs is kedvem. Minden este ugyanazt eszem: saláta mix, zöldség és kb heti 2-szer csinálok hozzá vmi grillhúst is (grillcsirke vagy hal). Ezenkívül szendvicset szoktam.
Sose híreszteltem h nagy főzőtudományom van de a barátomnak nem lesz ez fura?
Az élet úgy hozta hogy viszonylag hamar (2 hónap után) összeköltözünk.
Eddig minden ismerősöm furának talált, hogy minden nap ugyanezt eszem vacsorára, a nagyszüleim pedig állandóan arról próbálnak meggyőzni, h egészségtelen mindig hideg kaját enni, és hogy egy férfi ezt nem viseli el, ha nincs otthon meleg étel. Meg h hogy nem tudom megunni ezeket. Őszintén szólva engem sose érdekelt hogy mit eszek..
Gondolom felnőtt férfiról van szó, elvileg azok eltudjak látni magukat.
Eddig se halt éhen.
"egy férfi ezt nem viseli el, ha nincs otthon meleg étel."
Főzzön a drága.
Kinevethettek, de nekem ez fontos, hogy egy nő ügyes legyen a konyhában, jól tudjon főzni.
Ez főként olyan elvárás, amit azért támasztok, mert én nem tudok, nem tanultam meg.
Előző barátnőm szakács volt. Hét évig jártunk. Ő imádott főzni, engem meg maga a főzés hidegen hagy.
Amióta nincs meg elég rosszul, rosszakat eszem, szóval nálam ez sajnos elvárás. Persze nem kell mester chéfnek lenni...
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!