Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak mit szólnátok ha összeköltözés után megtudnátok hogy a barátnőtök nem tud főzni és minden estére salátát eszik?
Tudok főzni 1-2 alapkaját de már évek óta nem főztem és nincs is kedvem. Minden este ugyanazt eszem: saláta mix, zöldség és kb heti 2-szer csinálok hozzá vmi grillhúst is (grillcsirke vagy hal). Ezenkívül szendvicset szoktam.
Sose híreszteltem h nagy főzőtudományom van de a barátomnak nem lesz ez fura?
Az élet úgy hozta hogy viszonylag hamar (2 hónap után) összeköltözünk.
Eddig minden ismerősöm furának talált, hogy minden nap ugyanezt eszem vacsorára, a nagyszüleim pedig állandóan arról próbálnak meggyőzni, h egészségtelen mindig hideg kaját enni, és hogy egy férfi ezt nem viseli el, ha nincs otthon meleg étel. Meg h hogy nem tudom megunni ezeket. Őszintén szólva engem sose érdekelt hogy mit eszek..
"dráágáám"
Oh jaj ezek a körbenyalakodások mmm
47# Csak hoztam egy ellenpontot, nem kell mindjárt felnégyelni :)
Ironizáltam
Én nő vagyok, feleség. Tudok, és szeretek főzni már gyerekkorom óta.
De ha nekem egy pali azzal állt volna valaha elő, hogy ő nem tud, és tőlem várja el, hát körberöhögöm és otthagytam volna. Szerintem egy Felnőtt férfinak ne legyen olyan elvárása amit ő maga nem tud / akar nyújtani a másiknak. Vicc kategória.
Nálunk én főzök, mert szeretek. De Soha nem volt elvárás a férjem részéről ez, pedig ő nem nagyon tud főzni, de ha nagyon úgy van, megoldaná a dolgot. Viszont úgy, ahogy én főzök mindkettőnkre, úgy cserébe a férjem intézi az összes bevásárlást, mert azt én nagyon utálom, így mindkettőnknek jó.:)
Nem mellesleg a saláta az egyik legjobb kaja a világon. Egészséges, gyorsan elkészíthető, és nagyon finom. ( Tudni kell megcsinálni, ízesíteni). Én magam is gyakran szoktam ebédre/ vacsorára enni, akár napokig is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!