Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm apja azt akarja mondani, hogy nekem kellene eltartanom a lányát?
Másfél éve vagyunk együtt, és nemrég felmerült, hogy hozzám költözik. Már az elejétől fogva éreztem, hogy nem vagyok szimpatikus az apjának, most pedig tett egy olyan megjegyzést, hogy ideje lenne normális munkát találnom, mert a fizetésem semmire sem elég.
Kicsit megdöbbentett, mert ugyan nem tartozom a felső 10000 közé, de eddig semmiben nem szűkölködtem. Évi 3 millió körül alakúl a fizetésem, amiből egyedül kényelmesen megéltem, ráadásul a barátnőm minimálbért keres, mégis az én fizetésem "semmire sem elég".
Hol szerepel itt, hogy azt mondta, neked kéne eltartani a lányát?
A nettó 250 pedig nem sok
5
Mert ő a nő! Nem neki kell megteremtenie a megfelelő anyagi feltételeket, hanem neked! Simán nem akarja, hogy a lánya egy csóróval legyen, hogy küszködnie, filléfezni, nélkülözni kelljen melletted. Havi 250el csak a nélkülözés vár rá...
34F
Hiába ironizálsz, attól még nincstelen maradsz. Ha ennyire rosszúl viseled a kritikát akkor ne tégy fel kérdést, és azt is meg kellene fontolnod, hogy alkalmas vagy-e párkapcsolatra.
Mentséged, hogy még fiatal vagy és van időd jövőt építeni, de ekkora keresettel semmikép ne tervezz családot.
Egyáltalán nem kevés :D
Ne foglalkozz a sok bolonddal.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!