Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm apja azt akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm apja azt akarja mondani, hogy nekem kellene eltartanom a lányát?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt, és nemrég felmerült, hogy hozzám költözik. Már az elejétől fogva éreztem, hogy nem vagyok szimpatikus az apjának, most pedig tett egy olyan megjegyzést, hogy ideje lenne normális munkát találnom, mert a fizetésem semmire sem elég.

Kicsit megdöbbentett, mert ugyan nem tartozom a felső 10000 közé, de eddig semmiben nem szűkölködtem. Évi 3 millió körül alakúl a fizetésem, amiből egyedül kényelmesen megéltem, ráadásul a barátnőm minimálbért keres, mégis az én fizetésem "semmire sem elég".

2021. okt. 23. 09:12
1 2 3 4 5 6
 1/51 A kérdező kommentje:
Az öreg nagyra van azzal vállalkozó, autószerelő műhelye van egyetlen alkalmazottal.
2021. okt. 23. 09:25
 2/51 anonim ***** válasza:
10%
Talán egy vidéki kisvárosban a nettő 250 elfogadható, de itt a fővárosban nekem is kétségeim lennének, ha ennyiből akárná valaki felnevelni az unokáimat. Persze esetben még nincs szó ilyesmiről, az apuka szerintem csak motiválni akar, hogy ne rekedj meg ezen a szinten.
2021. okt. 23. 09:29
 3/51 anonim ***** válasza:
31%

Hol szerepel itt, hogy azt mondta, neked kéne eltartani a lányát?

A nettó 250 pedig nem sok

2021. okt. 23. 09:50
 4/51 anonim ***** válasza:
95%
Honnan tudja, hogy mennyit keresel? Te mondtad el neki? Szerintem ehhez nem túl sok köze van. Ha annyira zavarja, hogy kevés a pénzetek, adjon nektek a sajátjából. A lány is ennyire anyagias? Vagy ő normálisan áll ehhez? Amúgy meg ha pl. nem kell albit fizetned, akkor 250ből kényelmesen meg lehet élni.
2021. okt. 23. 09:54
 5/51 A kérdező kommentje:
Konkrétan nem mondott ilyesmit, de akkoris miért nem a lányának mondja, hogy a 140ezer semmire sem elég?
2021. okt. 23. 09:55
 6/51 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem örüljél, hogy ilyen alacsony fizetéssel egyaltalán szóba állt veled Nő! Havi netto 250???? Az semmire sem elég, ráadasul gyereket sem szülhetne neked! Ez fedezi egy ház rezsijet, meg ket autót a havi benzi adaggal. Még nem vásároltatok élelmiszert, nem beszeltünk hitelről, nem voltatok étteremben, moziban, szórakozni, és akkor nem beszéltünk arrol sem, hogy egy gyerek kezdő ktg.e 1M körül van (még meg sem született) innen nézve, tedd össze a kezedet, hogy van barátnőd.
2021. okt. 23. 10:00
 7/51 anonim ***** válasza:
19%

5

Mert ő a nő! Nem neki kell megteremtenie a megfelelő anyagi feltételeket, hanem neked! Simán nem akarja, hogy a lánya egy csóróval legyen, hogy küszködnie, filléfezni, nélkülözni kelljen melletted. Havi 250el csak a nélkülözés vár rá...

34F

2021. okt. 23. 10:02
 8/51 A kérdező kommentje:
Basszus most világásodotam meg és jöttem rá, hogy mennyire igazatok van. Inkább fel is akasztom magam, hogy 23évesen ennyit keresek. Nem is értem hogyan gondolhattam komolyan ennyi pénzből barátnőt tartani.
2021. okt. 23. 10:07
 9/51 anonim ***** válasza:
14%

Hiába ironizálsz, attól még nincstelen maradsz. Ha ennyire rosszúl viseled a kritikát akkor ne tégy fel kérdést, és azt is meg kellene fontolnod, hogy alkalmas vagy-e párkapcsolatra.

Mentséged, hogy még fiatal vagy és van időd jövőt építeni, de ekkora keresettel semmikép ne tervezz családot.

2021. okt. 23. 10:19
 10/51 anonim ***** válasza:
100%

Egyáltalán nem kevés :D

Ne foglalkozz a sok bolonddal.

21/N

2021. okt. 23. 10:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!