Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm apja azt akarja mondani, hogy nekem kellene eltartanom a lányát?
Másfél éve vagyunk együtt, és nemrég felmerült, hogy hozzám költözik. Már az elejétől fogva éreztem, hogy nem vagyok szimpatikus az apjának, most pedig tett egy olyan megjegyzést, hogy ideje lenne normális munkát találnom, mert a fizetésem semmire sem elég.
Kicsit megdöbbentett, mert ugyan nem tartozom a felső 10000 közé, de eddig semmiben nem szűkölködtem. Évi 3 millió körül alakúl a fizetésem, amiből egyedül kényelmesen megéltem, ráadásul a barátnőm minimálbért keres, mégis az én fizetésem "semmire sem elég".
Nem tudtad? Ez az internet. Gyakorin mindenki havi 500 nettó körül keres alsó hangon!
Többen millió felett is vannak és térdig lóg a pöcsük.
De komolyan. 130 körüli az IQ-m, ami azért bőven átlag feletti. Pont emiatt az a bajom, hogy sosem voltam megélhetési seggnyaló egyik pártnál, társaságnál stb. sem, így hátszél nélkül mindig csak a szarabbul fizető melók maradnak.
#23.
Azért nőként mondom, félelmetes itt elolvasni az első oldal kommentjeit... Tudom, hogy a nagyrészük 35-40 éves troll, akik naponta kétszer kifacsarják a brét valamelyik insta modellre aztán itt papolnak arról, hogy milyen az igazi férfi de... komolyra fordítva a szót.
Egy nő, egy édesanya, már nem oldalborda. Ezt úgy értem, hogy egy nőnek már nem az a dolga, hogy leszülje a gyereket aztán legyen eltartva.
Soha eszembe nem jutna úgy gyereket vállalni, hogy nincsen ehhez kellő SAJÁT anyagi megtakarításom. Mi történik ha neadj isten a párom lebetegszik? Balesetet szenved? Akkor ott maradok a gyerekkel és várom a csodát, hogy majd valakitől kapok pénzt, hisz én elvégeztem már a saját feladatom és innentől engem gondozni kell?
Pontosan ugyanannyira vagytok egyenlően a kapcsolatban, mint a gyerekvállalásban és felnevelésében.
Havi nettó 250 az teljesen rendben van, nyilván nem sok, de középszinten el lehet élni belőle. Én is 23 éves vagyok és most 300-320 körül keresek, párom ugyanennyit.
De volt időszak mikor munkahelyet váltott és ahová felvették, az utolsó pillanatban visszamondták, így gyakorlatilag 2-3 hónapig munkanélküli volt és az én fizetésemből éltünk. Zavart? Nem. Mert tudtam, hogy fordított helyzetben ő is segítene és soha nem emlegettem azóta se azt az időszakot.
Kérdező, ne haragudj, de nem biztos, hogy összeköltöznék valakivel, akinek a szülei így vélekednek rólam és a párom sem áll mellém. Ez biztos, hogy egy örök konfliktusforrás lesz és most még könnyebben kiléphetsz ebből, mint összeköltözés után.
23L
Apukám 18 éves koromban elhunyt, édesanyám pedig egy kórházban dolgozik ápolónőként 30 éve.
Egyéb kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!