Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm apja azt akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm apja azt akarja mondani, hogy nekem kellene eltartanom a lányát?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt, és nemrég felmerült, hogy hozzám költözik. Már az elejétől fogva éreztem, hogy nem vagyok szimpatikus az apjának, most pedig tett egy olyan megjegyzést, hogy ideje lenne normális munkát találnom, mert a fizetésem semmire sem elég.

Kicsit megdöbbentett, mert ugyan nem tartozom a felső 10000 közé, de eddig semmiben nem szűkölködtem. Évi 3 millió körül alakúl a fizetésem, amiből egyedül kényelmesen megéltem, ráadásul a barátnőm minimálbért keres, mégis az én fizetésem "semmire sem elég".

2021. okt. 23. 09:12
1 2 3 4 5 6
 51/51 anonim ***** válasza:

Kamionosok 5-600 ezret simán megkeresnek, ha már van akár csak kis tapasztalatuk is (letenni a jogsikat, gki stb na az sok pénz és igen, sok cég nem vesz fel 0 km-esen - de te már nem vagy az, kérdező). Ha nálatok ennyire keveset kapsz, akkor azért majd HA komolyan gondoljátok a családalapítást, érdemes lenne a költözést megfontolni. Na meg persze a párodnak is kellhet akkor valami normálisabban fizető munkahely.

Egyébként meg a 270 nettó is teljesen normális alapvetően (csak arra hívtam fel a figyelmet, hogy kamionosként ennél sokkal többet kaphatnál valószínűleg). Rengeteg ember, tanárok, rendőrök, mentősök, tűzoltók, ápolónők, pincérek, postások, takarítók ennél sokkal kevesebbet kapnak.

2021. okt. 28. 13:02
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!