Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm apja azt akarja mondani, hogy nekem kellene eltartanom a lányát?
Másfél éve vagyunk együtt, és nemrég felmerült, hogy hozzám költözik. Már az elejétől fogva éreztem, hogy nem vagyok szimpatikus az apjának, most pedig tett egy olyan megjegyzést, hogy ideje lenne normális munkát találnom, mert a fizetésem semmire sem elég.
Kicsit megdöbbentett, mert ugyan nem tartozom a felső 10000 közé, de eddig semmiben nem szűkölködtem. Évi 3 millió körül alakúl a fizetésem, amiből egyedül kényelmesen megéltem, ráadásul a barátnőm minimálbért keres, mégis az én fizetésem "semmire sem elég".
39
Értem, hogy most nincs szó gyerekről, de miért pocsékolja az idejét rád, akivel nem nagyon lehetne csaladja, akinek nem lehet szülni! Egy tisztesseges, tanult férfitől elvárás a minimum 500 ezer. (Igen, én is keresek közel ennyit)
És ezt nem tartom kifejezetten jó fizetesnek, sőt.
Ha az országban időpocsékolás olyan férfire időt pocsékolni aki 500ezer alatt keres, akkor a nők 95%-a lehetne inkább leszbikus.
Á, komolyan mondom csak felkúrja az agyam a gyk mióta kiirtam ezt a hülye kérdést. Mostantól már nem is érdekel miket hánytok ide, nemfogok visszatértni elolvasni.
Legyen mindenki alfa és keressetek millókat, leléptem.
38: Szó sincsen róla, hogy majd "felélem a választottam megtakarításait", miközben én vidáman karriert építek. Inkább azt tartom NAGYON egyenlőtlennek, hogy látszólag az az elvárás, hogy majd a gyermekvállalás minden anyagi vonzata engem mint férfit terheljen. Részemről az az optimális ha egy kapcsolatban KETTEN hoznak létre olyan tartalékot, ami elég a gyerekvállaláshoz. Nem lehet csak az egyikre hagyatkozni, hogy az majd megszakad mindenkiért is. Most rám lehet kiabálni, hogy bezzeg én építhetek karriert. Ezt az aspektust is láttam (hálaégnek nem született végül gyerekem), két állásban dolgozom a mai napig. A másodállást akkor vállaltam be, amikor exemmel kapcsolatban gyanús volt, hogy gyereket vár. Oké, hamar kiderült hogy vaklárma volt a dolog. De a két állás maradt a mai napig (úgy vagyok vele, hogy ha mégis valakivel úgy lesz, ahhoz is leszek elég férfi, hogy felneveljem a gyereket, ÉS ne szenvedjenek hiányt - ha már voltam elég férfi összehozni).
Hogy mikor tervezem a gyerekeket a bölcsődébe adni? Az első adandó alkalommal. Amikor MÁR nem szopik.
Plusz ismételten kérdezem: A kérdező párja szerinted felelősségteljesen gondolkozik? Nem képez tartalékot, csak a családja f*szságait hallgatja, hogy majd a kérdező mindent megold! Nem TERVEZI, hanem összesen ELVÁRJA a gyermekvállalást.
Arról nem is beszélve, hogy a közös (közösen létrehozott) tartalék azért is jó, mert urambocsá' akkor apukának nem kell három állást bevállalnia, hanem tud a gyerekekekkel is foglalkozni, sőt ki tudja venni a részét a gyerekek körüli teendőkből. Az, hogy vannak olyanok, akik egy sima nyolcórás munka után SEM képesek a gyerekekkel foglalkozni, az meg ne a többi férfi szegénységi bizonyítványa legyen.
U.i.: Nem baj ha nem akar valaki emiatt gyereket szülni nekem: Magam sem akarok gyereket. :))) Mindenki más meg úgy oldja meg ahogy akarja.
42, Ne idegeskedj. Szerinted miért írja ezeket ez a szőrös talpú troll gyerek? 😄 Hát elárulom azért mert a mamahotelben így vezeti le a fészkót, ami pöcs húzogatással már nem jön ki belőle. 🤣
Szerencsétlen tudja hogy nem jött be neki az élet és eléggé frusztrált, emiatt akarja hogy mindenki más is frusztrált legyen körülötte és így úgy érezheti h nem is akkora nyomorult ő a világban. Így az marad neki az egyetlen szórakozása hogy provokál a neten. 😄
Havi 250 valóban az országos átlag felett van szerintem, sőt ha hozzátesszük a barátnőd 140ét már lakosság fele talán irigyelne is titeket.
Ugyanakkor nem várható el, hogy ez a szinvonal mindenkinek megfeleljen. Kövezzetek meg, de én sem jönnék össze olyan férfival aki kevesebbet keres nálam, (például TE kerdező) mert úgy érezném, hogy csak én gürcölök a jövőnkért. Ugyanakkor hozzáteszem, hogy 15évvel idősebb is vagyok nálad, és én sem ennyit kerestem annó.
De ha a barátnőd el tud fogadni egy szerényebb életszinvonalat akkor ne érdekeljen, hogy mit mond az apja.
Hálistennek azért van aki realítás talaján mozog, bár kommentek kevesebb hányada.
A kérdező fizetése tényleg kielégítő lehet, sőt én ennyiből simán a felét megtakarítom úgy hogy járok moziba és könyveket is veszek stb.
Nálam nincs albérleti/hitel költség. Vígan meg lehet élni ennyiből még nyaralásra is jut csak kicsit japánul kell hozzáálni az élethez és nem elszórni, inkább beosztani. Engem úgy neveltek ne költsek feleslegesen és addig nyújtózz míg a takaró ér.
Remélem találsz olyan társat akivel ez egyezik vagy helyre tudod tenni apósodat, aki aggodalmas anyagias. Különben elég frusztráló családi közeg vár így rád.
Együtt kerestek 390et.
Mi együtt kerestünk 160at, és bőven megéltünk.
Gyes alatt egyikünk sem dolgozott, illetve az első két évig.
Pont azért találták így ki, hogy ne keljen dolgozniuk a szülőknek 2 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!