Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » A barátnőm apja azt akarja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm apja azt akarja mondani, hogy nekem kellene eltartanom a lányát?

Figyelt kérdés

Másfél éve vagyunk együtt, és nemrég felmerült, hogy hozzám költözik. Már az elejétől fogva éreztem, hogy nem vagyok szimpatikus az apjának, most pedig tett egy olyan megjegyzést, hogy ideje lenne normális munkát találnom, mert a fizetésem semmire sem elég.

Kicsit megdöbbentett, mert ugyan nem tartozom a felső 10000 közé, de eddig semmiben nem szűkölködtem. Évi 3 millió körül alakúl a fizetésem, amiből egyedül kényelmesen megéltem, ráadásul a barátnőm minimálbért keres, mégis az én fizetésem "semmire sem elég".

2021. okt. 23. 09:12
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
73%

mondjuk nem ertem ezt a sok irigy, gonosz kommentet sem, hogy tuti protekcioval meg seggnyalassal lehet csak jol keresni. ez foleg videken divik az ilyen kis sufnibizniszekben, ahol xy lanyat/fiat benyomjak valami kamuallasba, de normalis, nagy cegeknel a kutyat nem erdekli, hogy te kinek a kolyke vagy baratja vagy, plane, hogy azt se tudjak valoszinuleg, az illeto ki.

bp-n nyelvtudassal, BA vegzettseggel es talpraesettseggel

multiknal siman talalsz olyan melot, ami netto 300-350-et fizet minimum es nem kell hozza senkinek a .aszat leszopni meg hatterkapcsolatokat villantani.

elmondom hogy megy ez: megcsinalod az oneletrajzod, beadod egy poziciora (nyilvan amit meg is tudsz csinalni), behivnak, interju(k), megmondod a berigenyed, aztan ha eleg jo vagy es nem irrealis a berigenyed sem, felveszenek. nem kell hozza semmi protekcio.

persze nyilvan nem mindenki akar ilyen helyen dolgozni, en ezt tokre meg is ertem. csak azert ne allitsunk mar baromsagokat pusztan korlatoltsagbol, hogy aki netto 300 felett keres, azt tuti beprotezsaltak apuci cegebe meg segget nyal meg akarmi.

2021. okt. 23. 13:36
 32/51 A kérdező kommentje:

Nem vagyok diplomás, sőt, mégcsak érettségim sincs. Pályakezdő kamionsofőr vagyok, és ezért a pénzért felelősségem is van. A fizetésem valójában inkább 270 körüli, azért irtam évi 3 milliót, mert a rutintalanságom miatt becsúszott egy-egy malőr, és az utóbbi egy évben közel 300ezret fizett az általam okozott kárra.(egy rosszúl rögzitett raklap végigszakitotta a pótkocsin a ponyvát).

A félreértések elkerülése végett hangsúlyozom, hogy a barátnőmet nem érdekli mennyit keresek, sőt inkább abból vannak a problémák, hogy túl sokat dolgozom. Egyedül az apuka méltatlankodik a pénz miatt.

2021. okt. 23. 14:05
 33/51 anonim ***** válasza:
49%

27, nagyon fiatalka vagy még, fogalmad sincs, hogy egy gyermek felnevelése mit jelent és főleg, hogy mekkora meló! Az jó természetesen, ha van spórolt pénzed, mert így nagyobb biztonságban érzed magad bármi van, mondjuk Béla lelép…Viszont hiába keresel 300 körül, a GYED, GYES ennek töredéke lesz és bizony ki vagy szolgáltatva egy férfinek. Lehet persze egyedül is nevelni, iszonyúan sokat szívva vele! Egy családban több fele megy a pénz, nem csak magatokat kell eltartani. Lehet persze nyomorogni is, fillérekből élni, nélkülözni… ne adj isten szülész még 1-2 gyermeket, akkor hiába a bölcsi, azért kiesik pár év. Utána is a gyerek beteg, akkor megint esik ki fizu.

Tudom én ilyen maradi vagyok, de en még valódi férfiak között nőttem fel, akiknek volt felelősség tudatuk és némi büszkeségük is. Én biztosan nem szültem volna egy olyan férfinak, aki még képes lett volna akár terhesen és gyermekágyasan is pénzkeresésre buzdítani. Évekig a férjem keresett többet, amit zokszó nélkül hazaadott nekünk. Most úgy hozta az élet, hogy én keresek többet és mivel a gyerekek már iskolások, természetesen dolgozom en is beteszek a közösbe mindent.

2021. okt. 23. 14:10
 34/51 anonim ***** válasza:
15%

REÁLISAN!

Ha nem vagy idióta, akkor pontosan tudod, hogy egy kapcsolat, pláne komoly kapcsolat, az pénzbe kerül. Összeköltözés, közös élet, gyerek, főleg ha minőségi punci a lány, az sokba kerül.

Biztos, hogy neked telik rá?

2021. okt. 23. 14:14
 35/51 anonim ***** válasza:
82%

34. vagyok.

Helyesbítem, amit előbb írtam.

Idióta vagy! 270-ért sofőrködsz??? Kamionon???

Ennyit egy sima B jogsis, futár furgonos sofőr kap.

2021. okt. 23. 14:17
 36/51 A kérdező kommentje:
Igen, nem tudom máshol milyenek a lehetőségek, de szabolcsban regionálisan ennyi a pályakezdő fizu.
2021. okt. 23. 14:23
 37/51 A kérdező kommentje:
Itt még nincs szó gyerekről, mégcsak házasságról sem. Mire odajutunk remélhetőleg fejlődik az anyagi helyzetünk, bár én őszinén még most sem tartom elkeseritőnek a jelenlegit.
2021. okt. 23. 14:26
 38/51 anonim ***** válasza:
0%

26, engem elszomorított ez a hozzászólás őszintén m. Bizonyára nincsen még gyermeked… ! A bölcsibe mégis mikor tervezed adni a gyerekedet? Mondjuk 7 hónaposan, amikor még az anyja szoptatná? Vagy, ha esetleg születne egy testvér is mondjuk 2 éves korkülönbséggel? Tehát úgy tervezed, hogy szíved választottja keressen előre jó sokat, hogy a terhesség, gyermekágy, GYES alatt el tudja magát és a gyerekeit tartani? Közben természetesen nevelje a gyerekeket is, amíg te szépen a karriert ápolod. Hozzáteszem a te gyermekeidet!

Nem kedves, nekem sem kéne ilyen apa, ilyen férfi azt hiszem!

Egy 2 gyermekes karriert is felépített családanya

2021. okt. 23. 14:29
 39/51 A kérdező kommentje:
Itt már csak egymással vitatkoztok, figyelmen kivül hagyva, hogy a kérdésben nincs szó gyerekvállalásról. Az sem érdekel, hogy a barátnőm minimálbért keres, csak az bánt, hogy az apuka alkalmatlannak talál a lányához, miközben anyagilag közel kétszer annyit tudok az asztalra tenni.
2021. okt. 23. 14:37
 40/51 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem az anyagiak a valódi problémája. Egy sör mellett egyszer leülnék vele beszélni.
2021. okt. 23. 14:46
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!