Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a barátotok ezt mondaná?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretek veled kefélni.

Ez számomra nem épp kultúr megfogalmazás, nem tudom mások hogy vannak ezzel, de nekem sosem volt olyan pasim, aki ilyen csúnya szóval illette a szeretkezést velem. Vagy ez manapság természetes?

2021. dec. 27. 14:48
 1/10 anonim ***** válasza:
81%
Te választottad. Miért csodálkozol a kifejezés módján?
2021. dec. 27. 14:53
 2/10 anonim ***** válasza:
30%
Vedd elő a "menőű ember - magyar" szótárat és keresd meg a proli kifejezésének a normális megfelelőjét. Ők az a réteg akinél a "Felkérhetlek egy táncra" valahogy így hangzik: "Gyüszz topogni gecóú?"
2021. dec. 27. 14:56
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

A szeretkezés és a szex nem ugyanaz. A szexre használhatod a dugni/kefélni/csinálni szinonímákat és nem lesz tőle durvább, vagy degradálóbb.

Én szeretek szeretkezni és kefélni is a feleségemmel, most akkor proli vagyok?

2021. dec. 27. 14:58
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Ki milyet szakít, olyat szagol ugyebár...
2021. dec. 27. 15:02
 5/10 anonim ***** válasza:
95%
"Nagyon szeretek veled kefélni." Nincs ebben semmi rossz. Jobb mintha undorral csinálná.
2021. dec. 27. 17:23
 6/10 anonim ***** válasza:
67%
Valószínűleg visszakérdeznék, hogy mi ez a kifejezésmód és elmondanám, hogy ez számomra elég kiábrándító. Aztán legközelebb gondolom nem így mondaná.
2021. dec. 27. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:
69%

6.

De vajon belső indíttatásból kerülné-e a kifejezés használatát, vagy csak megalkuvó manipuláció gyanánt? Ezt még nagyon sok dolog kapcsán meglehetne kérdezni. A legtöbb ember egész mást mond általában, mint amit gondol. Mindezt teszik kizárólagosan opportunista érdekekből, lásd még "Ezt várják el tőlünk" megfeleléskényszer.

2021. dec. 27. 19:30
 8/10 anonim ***** válasza:
93%
te tuti két ujjal fogod meg a faszt. isten óvja a pasikat az ilyen nőktől. semmi rossz nincs benne. lehet az ilyen beszég izgatja fel.
2021. dec. 27. 22:13
 9/10 anonim ***** válasza:
70%
Ez még teljesen konszolidált. Én az eddigi nőimtől akik teljesen trendi kiskirálylányok voltak, csak "b*ni, k*rni és d*gni" kifejezést hallottam, ennél lájtosabbat nemigen.
2021. dec. 27. 23:36
 10/10 anonim ***** válasza:

Én kiakadnék. Ez a kefélni nagyon gyerekes...

Mondja azt hogy szeret velem b@szni mint minden normális ember.

2021. dec. 29. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!