Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok, ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a barátotok ezt mondaná? Jogosan esik rosszul nekem?

Figyelt kérdés

Ő nem értette soha, hogy miért kell sírni egy nő után, hiszen van másik, nem csak annak a nőnek van egyedül p'nája.

Ha beleszeretek másba menjek csak nyugodtan, nem fog könyörögni.

Az egyik barátja párkapcsolata nemrég ért véget, a srác maga alatt volt, azt mondja a barátom, hogy jó nagy ökör, hogy szomorú miatta, hiszen van másik lány.

Írogatott nekem egy másik srác, hogy nagyon tetszek neki, és szívesen megd'gna meg ilyenek, de engem teljesen hidegen hagy. Megmutattam a barátomnak, hogy miket írogatott, erre azt mondja és, azt hiszem, hogy ő most féltékeny lesz, hát le se szarja.

Szerintetek?

2018. júl. 19. 06:15
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Érdekes felfogása van. Mintha neki tök mindegy lenne hogy van e mellette valaki, vagy nincs.
2018. júl. 19. 06:23
 2/20 anonim ***** válasza:
100%
áruld már el, hogy lehet szeretni egy ennyire közönyös pasit? megérdemli?
2018. júl. 19. 06:41
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Csak azt nem értem miért van együtt sok lány ilyen gyökerekkel. Na mindegy. Az én párom (férfi) sose mondana ilyet. Fontos vagyok neki és ezt egészséges mértékben érezteti. Az gondolom leesett,hogy nálam esélytelen,hogy a párom ilyet mondjon,mert taplókkal nem jövök össze.
2018. júl. 19. 06:51
 4/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő csak a pun.cit látja benned IS. Felesleges ilyen emberre pazarolnod a drága idődet. Ezt sose kapod vissza. Lépj le es keress egy olyan férfit aki nem csak használ és csak vagy neki hanem aki értékel, szeret, megbecsül és félt téged. Nem tudom, hogy hány éves a fiúcska de valószínüleg nem volt otthon a legjobb ffi példa előtte.
2018. júl. 19. 07:44
 5/20 anonim ***** válasza:
100%
Uhum jogosan. Egyet értek az előttem szólókkal. Hagynám, csak egy puncit lát benned aki akár mikor pótolható.
2018. júl. 19. 08:29
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Ő neki a nő mint olyan, csupán élő szexuális segédeszköz valószínüleg, ha be lehetne szerezni valahol egy puncit, ami körül nincs test, neki az is elég lenne mindig a táskájában hordaná...
2018. júl. 19. 08:36
 7/20 anonim ***** válasza:
100%

Jajj te lány...

Komolyan ez kell neked? Egy ilyen ember? Akinek te is egy vagy a sok közül, mert az vagy, majdnem szó szerint ki is mondta.

Ez egy bazi jó jövő lesz,...

Vele együtt élni egy életen át, meg gyerek házasság, elk**úrnád az egész életedet.

2018. júl. 19. 08:39
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
Te is csak egy "pin@" vagy számára. Egy lyuk ahova lehet üríteni nem több.
2018. júl. 19. 09:08
 9/20 A kérdező kommentje:

Azt mondta, hogy szeret engem és velem tervezi komolyan, mégha nem is hiszem el.

Amúgy tök cuki, mindig bújik, puszilgat, hoz csokit, úgyhogy nem értem, tanácstalan vagyok. Fiatal felnőttek vagyunk, a 20-as éveink közepén. Jelenleg albérletben élünk, de közös lakást tervezünk venni, ami az ő ötlete volt.

2018. júl. 19. 09:33
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Az a helyzet, hogy neked minden nyavalyával ki lehet bökni a szemed. "Szeret, meg búj, meg puszilgat, meg összeköltözést tervezünk".

De a helyezt az, hogy ars poetikája az hogy helyetesíthető vagy! Ha a szomszéd lány fekszik alá akkor vele tervez, hozzá búj, ölelgeti.

De nem ragaszkodik hozzád.

2018. júl. 19. 09:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!