Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mit szólnátok, ha a barátotok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok, ha a barátotok ezt mondaná? Jogosan esik rosszul nekem?

Figyelt kérdés

Ő nem értette soha, hogy miért kell sírni egy nő után, hiszen van másik, nem csak annak a nőnek van egyedül p'nája.

Ha beleszeretek másba menjek csak nyugodtan, nem fog könyörögni.

Az egyik barátja párkapcsolata nemrég ért véget, a srác maga alatt volt, azt mondja a barátom, hogy jó nagy ökör, hogy szomorú miatta, hiszen van másik lány.

Írogatott nekem egy másik srác, hogy nagyon tetszek neki, és szívesen megd'gna meg ilyenek, de engem teljesen hidegen hagy. Megmutattam a barátomnak, hogy miket írogatott, erre azt mondja és, azt hiszem, hogy ő most féltékeny lesz, hát le se szarja.

Szerintetek?

2018. júl. 19. 06:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Vaagy, ő is az a típus, aki elő akarja adni a laza, menő, kemény csávót. De valójában nem az. Sok ilyen is létezik.
2018. júl. 19. 09:56
 12/20 Bence_ ***** válasza:

Különben tök 8 ő miért ilyen az a lényeg, hogy te, hogy érzed magad. Ez a te életed, figyelj magadra.

Valóban ilyen emberrel, kapcsolatban képzeled az életed.

Te erzed, hogy ez csak szöveg vagy simán dugna mast ha te kimennél az ajtón?

2018. júl. 19. 10:24
 13/20 anonim ***** válasza:
100%

Gáz.

De nem baj, majd egyszer úgyis koppan, amikor rájön, hogy valakiért nem csak a nemi szerve miatt van az ember. Nem lehet olyan könnyen pótolni a másikat. És automatikusan nem fogja felkínálni senki sem a pináját, főleg nem kizárólag neki.

2018. júl. 19. 11:36
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csak a szája olyan nagy. :P Megnézném, mi lenne, ha lelépnél tőle, hiszen nem csak neki van farka a világon. Talán amelyik kutya ugat, az nem harap.
2018. júl. 19. 11:38
 15/20 anonim ***** válasza:
49%

azért az durva, hogy 25 évesen meg tudnak venni egy kis bujcival meg csokikával.

komolyan, azt hittem, 17-20 évesek vagytok.

2018. júl. 19. 15:33
 16/20 A kérdező kommentje:
Mikor mondta, hogy nem kell sírni senki után, mondtam neki, hogy akkor nem is szeret, és nagyon kiakadt rajta, össze is vesztünk, mert hogy nagyon szeret és soha nem csalna meg, mert nem viselné el a lelkiismerete.
2018. júl. 19. 16:14
 17/20 anonim ***** válasza:
46%
Ez most úgy hangzik mintha magadat győzködnéd...
2018. júl. 19. 16:56
 18/20 A kérdező kommentje:
Nem győzködöm magamat, csak furcsa, hogy ilyeneket mond, miközben állítása szerint szeret.
2018. júl. 19. 17:19
 19/20 anonim ***** válasza:
Tök cuki, meg bújik, mert addig sem hagyod el, és használhatja a puncidat, mert másra úgysem kellesz neki.
2018. júl. 19. 17:55
 20/20 anonim ***** válasza:
4es vagyok. Leírtuk a véleményünket, de Te mindig magyarázatot adsz rá. Amíg Te nem akarod beismerni amit leírtunk, pedig valahol tudod, h igazunk van addig felesleges kiírnod ilyet. Pont azt mondtuk el, amit nem akartál hallani. Tagadod saját magadnak amit Te is tudsz. Én is 27 vagyok... simán túlléptem az ilyen embereken. Azóta találtam olyat akinek nem csak 1 punci vagyok hanem a mindene. Én is és a gyerekünk is. Ilyennel egy közös kutyát se vennék nem h lakást vagy házat. Mi lesz,ha lesz 1 gyereketek, felszedsz 15kg és keres egy másik puncit mert az csinos, szép és lehet hozzá bújni mert van rá energia, ideje, nem csak a gyerek és a háztartás lesz a fontos. Mert valjuk be, akkor nem csak a bújás, simi és a szex lesz a legfontosabb....legalábbis Neked nem.
2018. júl. 19. 18:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!