Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok hozzá lányok, ha ilyen lenne a párotok?
Figyelt kérdés
-Tökéletes test (mindenki magának képzelje el)
-Sármos arc, tekintet
-Kedves, udvarias és mindent meglehet vele beszélni
-Mindenhez hozzá tud szólni
-Minimum 350 ezer nettót megkeres
2021. máj. 21. 21:42
1/13 anonim válasza:
Ilyen párom van, és jó tulajdonságok ezek, de nem ezek miatt szeretem annyira, mint amennyire.
2/13 anonim válasza:
Nem szólnék semmit, csak néznék, hogy mit akarhat tőlem. Azt várnám, mikor lécel le egy jó nővel. Egy percig nem lennék vele felhőtlen boldog.
3/13 anonim válasza:
Nekem ilyen a párom 🤷♀️
Ez miért annyira nagy dolog?
Mindenki ilyen párt keres magának
És általában az ember olyannal is jön össze aki számára vonzó, sármos, mindent meglehet vele beszélni stb
4/13 A kérdező kommentje:
Nem mondta senki, hogy nagy dolog csak kerdezem 😁
2021. máj. 21. 22:24
5/13 anonim válasza:
A férjem:
Tökéletes test (mindenki magának képzelje el)❌
-Sármos arc, tekintet ❌
-Kedves, udvarias és mindent meglehet vele beszélni✅
-Mindenhez hozzá tud szólni✅
-Minimum 350 ezer nettót megkeres✅
És mindennél jobban szeretem.
6/13 anonim válasza:
Ha ez mind igaz, akkor eltekinteni attól, hogy kevesebbet keres nálam
7/13 anonim válasza:
Kinek mi a tökéletes test...nekem a páromé az, de masnak lehet nem az és ez jól is van igy...350et se keres, de mindent megtesz értem, mindennél jobban szeretem ahogy ő is engem!
9/13 anonim válasza:
kevés a pénz. Én 720at keresek nettóban, rosszul érezné magát mellettem.
10/13 anonim válasza:
Azért a 350 netto egy ferfitől eleg karcsú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!