Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Mit szólnátok hozzá, ha ma este a párotok azzal lepne meg, hogy hazahoz plusz egy pasit?
Figyelt kérdés
Természetesen olyat, aki nektek is vonzó.2019. febr. 14. 09:05
1/29 anonim válasza:
És mit csináljak vele? Főztek neki is vacsorát??
3/29 A kérdező kommentje:
Hát ha ennyi eszed van, akkor lehet azt is :D
2019. febr. 14. 09:13
5/29 anonim válasza:
A pasid Valentin nap alkalmából végig nézi ahogy egy másikkal csinálod? Igazán romantikus, kedves ajándék. Látszik, hogy igazi szerelem.
6/29 anonim válasza:
Azt, hogy viheti is vissza.
Nekem ez inkább tűnik annak, hogy a saját szórakoztatását oldja meg és nem az enyémet.
Nekem egy párkapcsolat két emberből áll, ebbe nem férnek bele idegenek.
Lehet szitkozódni, hogy maradi, prűd pi.csa vagyok, marhára nem érdekel.
7/29 anonim válasza:
Közölném vele, hogy feleslegesen fáradt, mert már van másik pasim.
8/29 anonim válasza:
Miért mi lesz ma este?Szülinapom?
9/29 anonim válasza:
Szomorú lennék, valószínűleg szakítanék, mert ha ennyire nem ismer, nincs értelme folytatni.
10/29 anonim válasza:
A párom biztos örülne neki, már ha az illető profi szakács és takarító is egyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!