Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy hozzak fel anyagi jellegű dolgokat a barátomnak?
"Persze, lehet azt mondani, hogy csak szóljon neki, mert a csávó nagy kegyesen felajánlotta, hogy vesz, ha kell. Csak miért kell egy felnőtt embernek szólni? Hogy nem esik le neki, hogy a kaja a hűtőben nem magától lesz, és főtt étel sem magától lesz és a macska sem magát eteti?"
Az, hogy nem veszi észre a pali, hogy elfogyott a mosogatószer úgy gondolom nem egyenrangú azzal, hogy nincs mit enni otthon, de szólj ha tévedek. Én például nem látom leírva azt, hogy a srác nem veszi észre az éhhalál közeledtét, ha pedig még is ez a helyzet, az egész posztot kár volt megnyitnia a kérdezőnek.
Igen, valóban rálehet fogni, hogy a hozzáállása a semmivel egyenlő. Én nem a srácot védem, de az, hogy szól a lánynak, hogy bármire szüksége van szóljon neki, szerintem ezzel abszolút nincsen semmi probléma. Lehet, hogy te nem ilyen vagy (vagy a párod) és minden napra "up to date" vagy, meg ellenörzöl mindent, de ettől függetlenül a legtöbb srác/férfi úgy működik, hogy egy kicsit lökdösni kell őket. És szerintem ez abszolút nem egyenlő az óriáscsecsemő jelzővel. Abban az esetben ha a srác nem tartja magát ahhoz amit mondott a kérdező az már megint más téma.
"Az, hogy nem veszi észre a pali, hogy elfogyott a mosogatószer úgy gondolom nem egyenrangú azzal, hogy nincs mit enni otthon, de szólj ha tévedek. "
Talán kéne mosogatnia és főznie is. AKkor észrevenné. Még mindig mosogató gén.
Nem az a baj, hogy elfelejtesz lemenni mosogatószert venni:) Hanem azzal, hogy ha 90%-ban te vásárolsz be, akkor az mégis miért menne mindig a te fizudból?
Én voltam a közös pénztárcából vásárlós. Emellett ha valakinél valami épp kifogy - történetesen a mosogató:) de akár a majonéz vagy a zabpehely, az felírja egy cetlire, kiteszi a konyhaasztalra. Amikor legközelebb megyek a boltba, akkor ezeket meg tudom venni. Közösből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!