Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Normális hogy kifog rajtam a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális hogy kifog rajtam a karácsonyi ételkészítés a családnak?

Figyelt kérdés

Közeledik a karácsony, egy aktuális kérdést tennék fel. Páromnál legalább két hetes leállás van olyankor, tehát itthon van. Én pont fordítva, végig dolgozom, csupán a piros betűs napokon nem. Valamint 24-én és hétvégén, de most az ünnep is hétvégére esik. Már előre feszült vagyok hogy fogom elkészíteni azokat a kajákat amit igényelni szokott, mert kora estére amikor már lesz időm, hullafáradt vagyok általában. Hab a tortán hogy gyerekeink nem közösek, bár mindegyik különélő felnőtt. Azon megy a vita hogy jó háziasszony módjára lássam vendégül őket, mert úgy illik. Nekem viszont csupán a saját gyerekeimre van kapacitásom, rájuk is úgy hogy megbeszéljük melyikünk melyik ételt készíti. Párom gyerekeivel nincs így, őket illik kiszolgálni.

Nekem sajnos arra nincs fölösleges energiám. Mit gondoltok igaza van páromnak hogy ezt elvárja tőlem? Egyébként informatikus és jól keres, én örültem volna ha rendel pluszban ünnepi menüt hogy tehermentesítsen. Csakhogy az ő családjában az ünnepi főzést a nők mindig megoldották. Nekem ez sok, nem megy.

Lényeg, párom meg kellene hogy ezt értse, vagy igaza van amiért én képtelen vagyok megfelelni a karácsonyi ételféleségek elkészítésének. Főként több emberre.

2021. dec. 7. 17:45
 51/95 anonim ***** válasza:
98%

"Hajnalba is meg lehet csinalni csendben vagy éjjel a menüt."

Nehogy a főzéssel megzavarjuk a ház urát és parancsolóját békés pihenésében :D nagyon nehéz lehet nektek feldolgozni, hogy a nők is független, kenyérkereső emberek, nem a háziszolgáitok. Nem irigylem a frusztrációitokat, biztos nagyon nehéz lehet elfogadni, hogy már nem vagy annyitól császár, mert elmész melózni.

2021. dec. 7. 19:51
 52/95 anonim ***** válasza:
100%

51.

És mindezt azért csinálják - bármelyik - hogy a vendégek úri kényének megfeleljenek, ez az igazán undorító. Sosem fogom megérteni, hogy ez miért jó.

2021. dec. 7. 19:51
 53/95 anonim ***** válasza:
82%
52 Mi van ennyire felháborított a privát véleményem, hogy azóta nem tudsz ezen túllépni? :D Azért mert nem vagyok/leszek senki csicskája, még nem leszek frusztrált, bárhányszor is írod le. Mondtam már, ne magadból indulj ki és személyeskedj ott, ahol erre valaki kíváncsi is. :)
2021. dec. 7. 19:53
 54/95 anonim ***** válasza:
100%
Edricus nálad be akadt a lemez 😂 itt most nem a vendégeken van a hangsúly, értjük, hogy te nem szereted őket :D
2021. dec. 7. 19:55
 55/95 anonim ***** válasza:
71%

56.

Szerinted normális dolog az, hogy a vendégek potyáznak és mindent egy háztartásra és jó esetben is max 2 emberre terhelnek a többiek? Nem undorító ez egy kicsit?

De az alap probléma általában velük van, erre jön rá bónusz lapátként a sok hülye férj is. Alapból meg kellene osztani a terheket, ha mondjuk 3 háztartás gyűlik összes, akkor harmadolni mindent. Az az egy fizesse az ő zabálásukat és dolgozzon egyedül, amit ők max nagy kegyesen elfogadnak, esetleg kritizálják is? (Mondjuk nálam egyszer kritizálna, vagy beállítanám a fejét az asztalba az ilyennek, vagy jövőre ő egy speciálisan "finom" fűszereset kapna, amitől szilveszterig haldokolna.

Pofátlan dolog egy családra hárítani mindent amíg ők csak potyázgatnak, nagy röhögve. És egy idő után minden évben a kihasználható baleknél gyülekeznek, aki itt a kérdező idióta férje.

2021. dec. 7. 19:59
 56/95 anonim ***** válasza:
89%

Ja, mert ebből az 1-2 darab kommentből aztán baromira meg tudod állapítani, hogy én buta vagyok. Nem is ismersz, de megállás nélkül személyeskedsz. Ugyan már, itt kettőnk közül nem én vagyok a buta..

Egyedül téged minősít, hogy ok nélkül kötözködsz, ahogy az is, hogy azt nevezed butának, aki szerint a nő nem házicseléd és igen is legyen képes felnőtt férfi önállóan megfőzni, ne pedig a nőtől várja el, miközben ő egész nap otthon van. Aki szerint butaság nem behódolni az ilyen mentalitású pasiknak, abba kár minden szó.

2021. dec. 7. 20:09
 57/95 anonim ***** válasza:
100%

Most csak viccelsz, ugye? Te amúgy olvastad a kérdést vagy csak random kommentekbe kötsz bele? Bőségesen elég volt, amit a kérdező leírt a kérdésében és a kommentekben. Nem is akarok egy ilyen embert megismerni.

Tudod te mit jelent a hímsoviniszta szó? Javaslom keress rá, ugyanis a kérdező párja tökéletesen ráillik. Attól, hogy az ember kijelenti a nyilvánvalót még nem ítélkezik. Ez kb olyan, hogy ne ítéld el és ne nevezd undorítónak, azt aki megölt egy embert, hisz nem is ismered...

2021. dec. 7. 20:17
 58/95 anonim ***** válasza:
100%

"Ez a viselkedés könnyen kiszúrható, 1-1 okos keresztkérdéssel már a randikon is, akár."

Mik ezek a kérdések?

2021. dec. 7. 20:21
 59/95 anonim ***** válasza:
89%
Őszintén tudok hozzá gratulálni, nem véletlen tudsz azonosulni a kérdező mihaszna, életképtelen pasikájával.
2021. dec. 7. 20:25
 60/95 anonim ***** válasza:
86%

És akkor én vagyok a buta, mikor komolyan veszel egy ironikus gratulációt. :D

Amúgy meg nagyon átlátszó vagy, menjél máshova trollkodni, itt senki nem kíváncsi a provokatív agymenéseidre. Azért kíváncsi lennék, hogy a magadfajta életképtelen, farkát lógató kisfiú mégis mit csinál, amikor egyedül marad? :) (mert hogy értelmes nő nem marad meg hosszútávon egy olyan alak mellett, aki szarba sem veszi). Éhen hal és megfullad a mocsokban? Mondjuk egy pillanatig nem lenne kár érte.

2021. dec. 7. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!