Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a megoldás ?
Figyelt kérdés
Párommal szeressük egymást nagyon de én intézeti vagyok 4 hónap és 18 de ő nem bírja nélkülem és én se nélküle de még a suli nekem csak júniusban lesz meg és UG be kellene maradnom hogy oldjam ezt meg hogy vele is együtt lehessek de és tanulni is tudják azt akarja hogy hozzá költöztek de akkor az iskolán 500 km re lenne tolem. Online oktatás alatt tavaj végig nála voltam2021. nov. 19. 19:23
11/12 anonim válasza:
Akkor pedig mindenképpen maradj tanulni! Sok sikert és kitartást.
12/12 anonim válasza:
A francokat vagy jeles tanuló, és szemüveggel NEM szabad homályosat látni.
Egyébként elég undorító, hogy az intézetis lányokat gúnyolod. Te vagy az a kérdező, aki sorozatban teszi fel ezeket a kérdéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!