Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a megoldás ?

Figyelt kérdés
Párommal szeressük egymást nagyon de én intézeti vagyok 4 hónap és 18 de ő nem bírja nélkülem és én se nélküle de még a suli nekem csak júniusban lesz meg és UG be kellene maradnom hogy oldjam ezt meg hogy vele is együtt lehessek de és tanulni is tudják azt akarja hogy hozzá költöztek de akkor az iskolán 500 km re lenne tolem. Online oktatás alatt tavaj végig nála voltam
2021. nov. 19. 19:23
1 2
 1/12 Noren1989 ***** válasza:
100%

Hagyjuk inkàbb a helyesírást, minek is.

Pàrod legalàbb 8+évvel idősebb? Felkarolt a semmiből?

2021. nov. 19. 19:30
 2/12 A kérdező kommentje:
9 évvel idősebb és igen a helyes irásom telefonon nem tökéletes 😅
2021. nov. 19. 19:35
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy befejezed a sulit.

Nem kaphatunk meg mindent amit akarunk és akkor amikor akarjuk, ezt szerintem te jobban is tudod legtöbbünknél.

Érettségi után meg költözhetsz hozzá.

2021. nov. 19. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben valóban szeret, kibírja júniusig, amíg végzel a sulival. Meg te is.

Hidd el, kérdező, a pasik jönnek-mennek (kívánom, hogy nálatok ne így legyen!), de a tudás és a papír, amit kapsz, az az állandó és azt nem vehetik el tőled. Ha bármilyen értelmes tanfolyamot akarsz csinálni, ahhoz kelleni fog az érettségi. És soha ne akarj teljesen más jóindulatától függeni.

2021. nov. 19. 19:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Mi köze a helyesírásnak a telefonhoz? Ha szeret, akkor megvárja, amíg befejezed az iskolát.
2021. nov. 19. 20:14
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Én sem értem miért nem lehet kicsit helyesebben írni...

Ettől függetlenül szépen kivárod,míg letellik ez az időszak, és majd aztán ugrálj.

2021. nov. 19. 20:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Azért nem tudok telefonon annyira helyesen írni mert sajnos én nagyon homályosan látok szemüveggel is és igazgatók vanmuszály az érettségi mert gyermek felügyelő leszek koszönöm a valaszokat
2021. nov. 19. 20:54
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, legyél nagyon óvatos. Soha, de soha ne legyél kiszolgáltatott, eltartott. Mindenképp szerezz érettségit ÉS szakmát. Ha leérettségiztél, mihamarabb állj munkába és legyen saját bevételed. Ne a pasira bízd magad, akármekkora is a szerelem. Ha a pasi nem bír rád vàrni, türelmetlenkedik, akadályoz a tanulmányaidban vagy a saját egzisztenciád építésében, az nem szerelem. Az birtoklási vágy. Akármerre is vetődsz a világban, Neked a legfontosabb infó, hogy milyen nővédő szervezetek vannak a környéken. Nincs családi háttered, talán a baráti köröd se stabil. Ez egy rettenetesen kiszolgáltatott helyzet.
2021. nov. 19. 21:05
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
#7 Nem lehet szólni az intézetben, hogy új szemüvegre lenne szükséged? Ha nem látsz rendesen, akkor a tanulnivalót hogyan olvasod el? Hogy tanulsz így érettségire?
2021. nov. 19. 21:09
 10/12 A kérdező kommentje:
#9 1 hete vettem a szenüveget és meg nem szokta meg a szemem de egyébként jeles tanuló vagyok
2021. nov. 19. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!