Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lenne a jó megoldás helyzetemben?
Segítő véleményetekre lennék kíváncsi.
50+-os hölgy vagyok, most válok. A lakásunk nem közös tulajdon emiatt az albérlet marad mint alternatíva.
Ami nagyon drága. Másik kapcsolat esetleg?
Menopauza vagy elhidegülés miatt (én sem tudom) a szex nem érdekel már. Így nehéz.
Amellett évek kellenek mire kiismerünk valakit, ez általában csalódás.
Társ leginkább már csak közös időtöltésekre hiányozna (beszélgetés, séta, tópart), illetve a lakás költségeinek a megosztása miatt.
Hogy kevesebb legyen.
Plusz segítsük egymást a mindennapokban, esetleges betegségben.
Van egy férfi ismerősöm, sok-sok éve ismerem, rendes ember-tisztel engem, és egyedül él. Esetleg hozzá költözhetnék ha ki tudnánk alakítani olyan életteret ahol mindkettőnknek megmaradna a szükséges kis magán szférája is. Értsétek: nyugodt alvás, elvonulás lehetősége.
Mit gondoltok ez a jobb megoldás számomra koromnál fogva, vagy kockáztatni még éveket egy szar kapcsolatra, illetve albérletezni ami teljesen ellehetetlenítene anyagilag.
Előre is köszönöm a segítő szándékú tanácsokat!
1. vállaj olyan munkátt, ami ad munkásszállót (átmenetileg)
2. keress olcsó albit, vagy bérelj szobát (átmenetileg)
3. a szexuális aktiviás visszaállítható (ha vonz. Ha nem, nem kötelező)
4. ötven felett itt az ideje jó embereismert kialakításának, hogy ez: "Amellett évek kellenek mire kiismerünk valakit, ez általában csalódás" ne törtténhessen meg
5. "Van egy férfi ismerősöm, sok-sok éve ismerem, rendes ember-tisztel engem, és egyedül él. Esetleg hozzá költözhetnék ha ki tudnánk alakítani olyan életteret ahol mindkettőnknek megmaradna a szükséges kis magán szférája is. Értsétek: nyugodt alvás, elvonulás lehetősége." Ez járhatónak tűnik.
Sok sikert!
Több munka? Több műszak. Kereset kiegészítés?
Azt hogy összeköltözöl azzal a fickoval járható út, de ezt te tudod, te ismered őt. Ebben tanacsot6nem tud adni senki csak te magad. Van aki nem tudna massal együtt lenni, van akinek kell a társaság. Azt hogy ő hogy viselkedik, nem lesz e belőle később valami pszichológiai eset, a szex téren mennyire türelmes, stb ezt nektek kell megbeszelni.
Munkásszálló nem jó mert elég sok holmim van. Szobabérlés inkább fiataloknak van, nézegettem. Fiatal lakótársat keresnek.
1-esnek igaza van, mégis nehéz kiismerni egy embert. Például mostani párom is jó ideig nem mutatta ki a rossz tulajdonságait. Ha tudtam volna róluk nem költözöm hozzá.
Kezdő tőkém nincs, elvitte egy hosszabb táppénzes betegség. Ebből most épültem fel.
Mit szól a párom? Talán várja hogy elmenjek, haragszik rám a veszekedéseink miatt. Állítja hogy én vagyok a hibás mindenben.
Nem hinném hogy érdekli mi lesz velem.
Nem akarok érdekkapcsolatot, megoldást akarok ami legkevésbé rossz.
Elég kimerítő a munkám, nem tudnék másodállást vállalni azt nem bírnám.
Köszi a tanácsokat, gondolkodom tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!