Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Mi lenne a jó megoldás helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lenne a jó megoldás helyzetemben?

Figyelt kérdés

Segítő véleményetekre lennék kíváncsi.

50+-os hölgy vagyok, most válok. A lakásunk nem közös tulajdon emiatt az albérlet marad mint alternatíva.

Ami nagyon drága. Másik kapcsolat esetleg?

Menopauza vagy elhidegülés miatt (én sem tudom) a szex nem érdekel már. Így nehéz.

Amellett évek kellenek mire kiismerünk valakit, ez általában csalódás.

Társ leginkább már csak közös időtöltésekre hiányozna (beszélgetés, séta, tópart), illetve a lakás költségeinek a megosztása miatt.

Hogy kevesebb legyen.

Plusz segítsük egymást a mindennapokban, esetleges betegségben.

Van egy férfi ismerősöm, sok-sok éve ismerem, rendes ember-tisztel engem, és egyedül él. Esetleg hozzá költözhetnék ha ki tudnánk alakítani olyan életteret ahol mindkettőnknek megmaradna a szükséges kis magán szférája is. Értsétek: nyugodt alvás, elvonulás lehetősége.

Mit gondoltok ez a jobb megoldás számomra koromnál fogva, vagy kockáztatni még éveket egy szar kapcsolatra, illetve albérletezni ami teljesen ellehetetlenítene anyagilag.

Előre is köszönöm a segítő szándékú tanácsokat!

2021. jún. 1. 12:20
 1/6 anonim ***** válasza:
79%

1. vállaj olyan munkátt, ami ad munkásszállót (átmenetileg)

2. keress olcsó albit, vagy bérelj szobát (átmenetileg)

3. a szexuális aktiviás visszaállítható (ha vonz. Ha nem, nem kötelező)

4. ötven felett itt az ideje jó embereismert kialakításának, hogy ez: "Amellett évek kellenek mire kiismerünk valakit, ez általában csalódás" ne törtténhessen meg

5. "Van egy férfi ismerősöm, sok-sok éve ismerem, rendes ember-tisztel engem, és egyedül él. Esetleg hozzá költözhetnék ha ki tudnánk alakítani olyan életteret ahol mindkettőnknek megmaradna a szükséges kis magán szférája is. Értsétek: nyugodt alvás, elvonulás lehetősége." Ez járhatónak tűnik.

Sok sikert!

2021. jún. 1. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Milyen a munkád, másik város szóba jöhet? Videkenvan egy kiadó lakasom és a Pesti árak toredékért adom ki, ott ennyit ér. Költözés nem opció?
2021. jún. 1. 12:38
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az ex férj mit szól, annyira elnérgesedett a helyzet hogy nem is érdekli hogy élsz meg? Hirtelen váltok? Sosem volt vagy lesz lehetőséged örökölni hogy legalább kezdő tőkéd legyen?
2021. jún. 1. 12:46
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Most egyik érdekkapcsolatból a másikba akarsz menni, vagy mi? Ha én egyszer elválnék, pont azért tenném, hogy többé ne azért legyen mellettem valaki, mert egyedül nem tudom fizetni a rezsit vagy hogy meg legyen oldva bármelyikünk lakhatása. Ha érdekből akarok együttélni valakivel, el se válok, arra ott a férjem.
2021. jún. 1. 12:55
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Több munka? Több műszak. Kereset kiegészítés?

Azt hogy összeköltözöl azzal a fickoval járható út, de ezt te tudod, te ismered őt. Ebben tanacsot6nem tud adni senki csak te magad. Van aki nem tudna massal együtt lenni, van akinek kell a társaság. Azt hogy ő hogy viselkedik, nem lesz e belőle később valami pszichológiai eset, a szex téren mennyire türelmes, stb ezt nektek kell megbeszelni.

2021. jún. 1. 12:57
 6/6 A kérdező kommentje:

Munkásszálló nem jó mert elég sok holmim van. Szobabérlés inkább fiataloknak van, nézegettem. Fiatal lakótársat keresnek.

1-esnek igaza van, mégis nehéz kiismerni egy embert. Például mostani párom is jó ideig nem mutatta ki a rossz tulajdonságait. Ha tudtam volna róluk nem költözöm hozzá.

Kezdő tőkém nincs, elvitte egy hosszabb táppénzes betegség. Ebből most épültem fel.

Mit szól a párom? Talán várja hogy elmenjek, haragszik rám a veszekedéseink miatt. Állítja hogy én vagyok a hibás mindenben.

Nem hinném hogy érdekli mi lesz velem.

Nem akarok érdekkapcsolatot, megoldást akarok ami legkevésbé rossz.

Elég kimerítő a munkám, nem tudnék másodállást vállalni azt nem bírnám.

Köszi a tanácsokat, gondolkodom tovább.

2021. jún. 1. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!