Van megoldás vagy reménytelen a helyzetem?
Figyelt kérdés
Kényszerbetegségem van, emiatt egyész nap elviselhetetlenül szorongok, depressziós vagyok, nem tudok aldudni, nincs kedvem semmihez, nem érdekel semmi, teljesen motiválatlan vagyok, nem tud semmi boldoggá tenni.
Eddig kb. 3-4 magánorvosnál voltam senki sem tudok segíteni, a gyógyszerek nem használtak semmit. A jelenlegi helyzetbe meg nem is tudok mások orvoshoz elmenni. Van erre megoldás, vagy csak az önygilkosság a gyógyíthatatéan mentális zavarom miatt?
2021. márc. 14. 20:56
1/5 anonim válasza:
Nem a gyógyszerektől kell várni a csodát, ez egy baromi nagy tévedés. A gyógyszerek és pszichoterápia egyaránt szükséges a javuláshoz.
2/5 A kérdező kommentje:
Mi az a pszichoterápia?
2021. márc. 14. 21:00
3/5 anonim válasza:
...
Nem csoda, hogy nincs javulás.
4/5 anonim válasza:
Facebookon nincs ilyen magyar csoport? Több mentális problémához van és elég jók amikben én vagyok.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!