Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van megoldás a helyzetemre?
Van egy velem egyidős fiú akit szeretek.De ő macska-egér játékot játszik velem.Így csak szenvedek miatta.
Van egy 35 éves pasi akivel együtt vagyok.Van pénze meg neve.Nem szeretem.Csak jól jön nekem.Undorodom még lefeküdni is vele.Mert csak a volt barátomra tudok gondolni.Ez a férfi jó hozzám.De olyan mintha tudná hogy mi a szitu mégse akar szakítani.
Lehet egy életen át úgy élni egy férfival hogy közben egy másikért ég a szívem? 19/L
Tisztelt Kérdező!
A magam részéről azt gondolom, hogy tisztességtelen, és erkölcstelen amit művelsz, hogy csak a pénzért vagy egy férfival, ráadásul undorodsz is tőle. Számomra pont ez az undorító, amit csinálsz.
Ne haragudj, de nem tudlak téged sajnálni. A 35 éves férfit azonban annál inkább. Remélem megjön az esze, és talál magának egy olyan nőt, aki valóban szereti, és nem csak "jól jön neki".
@01:37
Nem vagyok naiv, és mivel nem ismerjük a 35 éves férfi lelkivilágát, így nem tudjuk azt sem, hogy ő mit gondol erről az egészről. Függetlenül azonban a férfi véleményétől, a "kiscsaj" lépései igencsak erkölcstelenek, mert abból amit ír, az jön le, hogy tipikusan olyan nő, aki a pénzre hajt. Az ilyen viselkedést pedig a normális férfiak nem díjazzák, mert nem mindenki képes magát eladni pénzért.
7:
nem ismerjük a lelkivilágát, de ez azért sejtet vmit:"De olyan mintha tudná hogy mi a szitu mégse akar szakítani."
talán, mert neki így is megéri, h egy fiatal bigével futhasson
6. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!